Sæsonlancering gennemføres som planlagt

Landet over står teatre og scenekunstnere klar til at give publikum en scenekunstindsprøjtning lige så snart, at det igen vurderes sundhedsmæssigt forsvarligt. 

Derfor lancerer vi sæson 20/21 efter planen – omend kun i form af distribution af teaterkataloget og salgsstart på teaterbilletter.dk. Vi har valgt at gemme markedsføringskroner til det tidspunkt, hvor vi kan give den fuld skrue – når vi for alvor kan se enden på corona-krisen, og teatrene igen kan have åbent som normalt.   

Billetsalget til den kommende sæson åbner den 29. april på teaterbilletter.dk, og skydes godt i gang af majkampagnen, hvor der er penge at spare for de hurtige billetkøbere.

Kataloget distribueres sådan her

Sæsonkataloget er kommet fra trykken i et oplag på 155.000 eksemplarer. Heraf vil 70.000 blive distribueret som et indstik i Politiken den 3. maj, mens 35.000 omdeles som indstik i Villabyerne den 29.-30. april.

Herudover udsendes 35.000 kataloger til kunder, der har købt med rabat gennem de seneste sæsoner, samt de, der selv har bestilt kataloget gennem kampagner hos Politiken, Information og på vores eget site.

De resterende kataloger fordeles på teatrene, hos BilletBillet, på biblioteker og kultur-cafeer. Det er i skrivende stund ikke til at sige, hvornår disse bliver omdelt, da det afhænger af, hvornår de givne steder begynder at åbne igen.

Sådan fungerer den nye teaterklub Mit Teater

Sæson 20/21 markerer første sæson for den nye udgave af teaterklubben Mit Teater. Det er en fordelsklub, der giver publikum mulighed for at få rabat på 100 teatre.

Der er tre veje til at opnå rabatten:

Køb 3 forestillinger på én gang & bliv gratis medlem af Mit Teater

For dem, der køber minimum 3 forestillinger på én gang (den tidligere Teaterrabat). Man bliver gratis medlem af teaterklubben fra den dato, vedkommende køber 3 forestillinger, og får adgang til køb af op til 10 rabatbilletter pr. forestilling.

Køb medlemskab af Mit Teater & få rabat med det samme

For dem, der vil have rabat og fordele uden at købe 3 forestillinger på én gang.

Personligt medlemskab af teaterklubben koster 100 kr. om året og giver adgang til køb af op til 10 rabatbilletter pr. forestilling. Medlemskabet er gyldigt fra købsdato og 1 år frem.


Få gratis studiemedlemskab af Mit Teater & vis dit studiekort
Studerende med studiekort får gratis medlemskab og dermed rabat. Medlemskabet af teaterklubben er personligt, og man kan være op til 10 studiekammerater i alt. Husk, at alle skal vise studiekort.

Billetten er mærket Mit Teater Studerende.

Majkampagnen afvikles som planlagt

Vi prøver at styrke forsalget med en majkampagne, som løber fra den 29. april og til med den 31. maj 2020. Publikum kan spare mellem 40 og 75 kroner per billet købt i majrabat-perioden på forestillinger i hele næste sæson.

Man behøver ikke være medlem af Mit Teater, og der er heller intet mængdekrav for at få rabatten. Til gengæld kan man blive gratis medlem af fordels- og teaterklubben Mit Teater ved at købe billetter til 3 forestillinger med majrabat på én gang.

Vi er kede af, at vi ikke – sådan som vi plejer – kan fejre den kommende sæson sammen i år. Vi tager revanche til næste år, og krydser fingre for, at publikum vil tage godt imod det nye katalog.

Seneste Nyheder