Om Scenen.dk

Scenen.dk er hele Danmarks scenekunstportal. På scenen.dk vises al aktuel scenekunst i Danmark. Det vil sige aktuelle og kommende forestillinger, hvor billetsalget er startet.


Det får du som teater/kulturhus/teaterforening

  • du bliver en del af en samlet scenekunstplatform for teateroplevelser i hele Danmark
  • gratis synliggjort dine forestillinger for publikum (i nyhedsbrev og på sociale medier)
  • en side med alle dit spillesteds teaterforestillinger
  • … og er du arrangør af turnéteater, så bliver du automatisk vist på turnéforestillingens turnéplan

Scenen.dk er ikke en salgsplatform. Det er en formidlingsplatform, der har til formål at hjælpe teatre med synlighed. Derfor er det teatret, teaterproducenten, teaterforeningen osv. der selv er ansvarlig for at opdatere oplysninger i vores database Tereba. Det, der udgives i Tereba, bliver synligt på Scenen.dk.

Læs mere om Tereba her
Det får publikum på Scenen.dk

  • overblik over det aktuelle udbud af professionel scenekunst i hele Danmark
  • adgang til inspirationsunivers med guides og interviews
  • en brugervenlig søgefunktion med mulighed for at søge efter yndlingsgenre, børneteater og aktuelt teater i deres del af Danmark (søg efter region)


Skal din forestilling på Scenen.dk?

Scenen.dk kan bruges af alle professionelle teaterproducenter, arrangører og spillesteder, der producerer og/eller arrangerer professionel scenekunst ved offentlige arrangementer.

Du kan få din forestilling på scenen.dk ved at indtaste i vores database Tereba. Det eneste krav er, at din forestilling opfylder kriterierne for at være professionelt scenekunst jf. SLKS’ definition.

Tilmeld dig Tereba her

Har du spørgsmål til Scenen.dk, er du velkommen til at sende en mail til info@scenen.dk eller ringe til tlf. 35 24 01 06.

Bagom Scenen.dk

I 2008 fik Scenit til opgave af Slots- og Kulturstyrelsen at etablere en landsdækkende scenekunstportal, som skulle synliggøre og skabe overblik over udbuddet af professionel scenekunst i Danmark. I 2020 relancerede vi Scenen.dk, der fik ny visuel identitet og mere fokus på inspirationsuniverset med artikler og guides.