Bestyrelsen

 • Christina Østerby

  Bestyrelsesleder

  CEO hos C the Culture. Tidl. direktør for Gyldendals Bogklubber. Fhv. chef for Planlægning, Salg og Strategisk analyse på Det Kongelige Teater. Christinas spidskompetence er at arbejde evidensbaseret, hvad enten det er på strategisk eller dagligdags niveau. Hun er desuden oplægsholder og har et bredt internationalt netværk.

 • Peter Mark Lundberg

  Bestyrelsesmedlem

  Direktør i Dansk Teater. Tidligere biblioteks- og kulturhuschef i Høje-Taastrup Kommune og kampagnechef for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg. BA i retorik fra Københavns Universitet, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har et diplom i offentlig ledelse.

 • Henrik Mulvad

  Bestyrelsesmedlem

  Henrik Mulvad er co-founder af tænketanken Kraka, formand gennem 10 år og nuværende Partner i Kraka Advisory. Henrik er tidligere CEO og Senior Partner i revisionshuset KPMG og har bl.a. arbejdet i internationale og nationale ledelsesroller for Deloitte og Accenture gennem 25 år. Han er formand for bestyrelsen i Cfl Center for Ledelse.

 • Trine Nielsen

  Bestyrelsesmedlem

  Trine Nielsen er bestyrelsesformand for Det Danske Filminstitut (DFI) og bestyrelsesmedlem hos bl.a. Copenhagen Jazz Festival. Trine Nielsen har tidligere været rektor på Danmarks Journalisthøjskole