Bestyrelsen

 • Christina Østerby

  Bestyrelsesleder

  Kommerciel direktør for Royal Opera House i London og CEO hos C the Culture. Tidl. direktør for Gyldendals Bogklubber og tidl. chef for Planlægning, Salg og Strategisk analyse på Det Kongelige Teater. Christinas spidskompetence er at arbejde evidensbaseret, hvad enten det er på strategisk eller dagligdags niveau. Hun er desuden oplægsholder og har et bredt internationalt netværk.

 • Peter Mark Lundberg

  Bestyrelsesmedlem

  Direktør i Dansk Teater. Tidligere biblioteks- og kulturhuschef i Høje-Taastrup Kommune og kampagnechef for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg. BA i retorik fra Københavns Universitet, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har et diplom i offentlig ledelse.

 • Henrik Mulvad

  Bestyrelsesmedlem

  Henrik Mulvad er co-founder af tænketanken Kraka, formand gennem 10 år og nuværende Partner i Kraka Advisory. Henrik er tidligere CEO og Senior Partner i revisionshuset KPMG og har bl.a. arbejdet i internationale og nationale ledelsesroller for Deloitte og Accenture gennem 25 år. Han er formand for bestyrelsen i Cfl Center for Ledelse.

 • Trine Nielsen

  Bestyrelsesmedlem

  Trine Nielsen er bestyrelsesformand for Det Danske Filminstitut (DFI) og bestyrelsesmedlem hos bl.a. Copenhagen Jazz Festival. Trine Nielsen har tidligere været rektor på Danmarks Journalisthøjskole

 • Jeppe Uggerhøj

  Bestyrelsesmedlem

  Jeppe Uggerhøj er uddannet i musikvidenskab og erhvervsøkonomi fra Aarhus Universitet samt som trompetist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han er kunstnerisk chef i Musikhuset Aarhus og sidder desuden i bestyrelsen for Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner DEOO, Aarhus International Piano Competition og Aarhus Sinfonietta samt som medlem af aftager panelet for Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og medlem af Advisory Board for DR Musikariet.

 • Agnete Krabbe

  Bestyrelsesmedlem

  Administrativ chef på Husets Teater. Tidligere producent på bl.a. Malmö Stadsteater, forretningsfører på Kolding Egnsteater og producent på Waves Festival. Agnete er uddannet fra Teatervidenskab på Københavns Universitet og har en diplomuddannelse i Kunst- og Kulturledelse. Agnete er også del af Dansk Teaters bestyrelse.