Bestyrelsen

 • Henrik Køhler

  Bestyrelsesformand

  Sekretariatsleder, Teatercentrum. Formand for Børneteatersammenslutningen (BTS). Bestyrelsesmedlem i Dansk ITI & Teaterunion. Henrik Køhler er uddannet skuespiller. Har i en årrække været administrativ leder af Teatret Riddersalen.

 • Christina Østerby

  Bestyrelsesmedlem

  CEO hos C the Culture. Tidl. direktør for Gyldendals Bogklubber. Fhv. chef for Planlægning, Salg og Strategisk analyse på Det Kongelige Teater. Christinas spidskompetence er at arbejde evidensbaseret, hvad enten det er på strategisk eller dagligdags niveau. Hun er desuden oplægsholder og har et bredt internationalt netværk.

 • Henning Kærsgaard

  Bestyrelsesmedlem

  Bestyrelsesformand på Aarhus Teater. Direktør for Aarhus Teater fra 2009 til 2016. Har været 40 år i Danske Bank og sluttede i 2007 som regionsdirektør i Jylland Øst. Derefter en bestyrelseskarriere på 1 1/2 år. Er i dag bestyrelsesformand for Aarhus Katedralskole og sidder i bestyrelsen for Business Club Aarhus, på Testrup Højskole samt i adskillige fonde.

 • Trine Wisbech

  Bestyrelsesmedlem

  Freelance-dramaturg og tidligere leder af Det lille Teater & Marionetteatret i Kongens Have. Cand.mag. i Teatervidenskab og Dansens Æstetik & historie fra Københavns Universitet. Diplomuddannelse i Ledelse indenfor Kunst & Kultur fra Scenekunstens Udviklingscenter.

 • Christian Have

  Bestyrelsesmedlem

  Christian Have er indehaver af Have Kommunikation, debattør, forfatter og kulturmeningsdanner samt foredragsholder og aktiv deltager i den offentlige debat. Han har desuden skrevet flere bøger om kommunikation, publikumsadfærd og berømmelseskulturen.

 • Peter Mark Lundberg

  Bestyrelsesmedlem

  Direktør i Dansk Teater. Tidligere biblioteks- og kulturhuschef i Høje-Taastrup Kommune og kampagnechef for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg. BA i retorik fra Københavns Universitet, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har et diplom i offentlig ledelse.