Kundeklub og rabatter

Teaterbilletter-samarbejdet tilbyder publikum en række forskellige rabattyper:

  • Mit Teater medlemskab til voksne
  • Mit Teater medlemskab til studerende
  • Rabat til børn og unge under 25 år
  • Rabat til Voksen Gruppe


Fordels- og rabatklubben Mit Teater

Det nyeste rabattiltag er teater- og fordelsklubben Mit Teater. Formålet med Mit Teater er primært at servicere de loyale kunder, der køber mange billetter i maj og året rundt, sekundært at konvertere løssalgskunder til faste, loyale teatergængere.

Kundens indgang til teaterklubben foregår gennem en personlig profil på teaterbilletter.dk, som indeholder en række fordele: kundens købshistorik, gratis billetbytte online, Teaterkataloget tilsendt, adgang til presale af den kommende sæson, klubnyhedsbreve med invitationer til events og særrabatter på teatrene og fordele på teatrene.

En af de mest populære klubfordele er gratis online billetbytte op til 48 timers før forestillingen. Det foregår i kundens personlige profil på teaterbilletter.dk. NB: Det Ny Teater og Grønnegårds Teatret undtaget.

Den eksisterende rabatordning – nu med fordele:

Mit Teater – gratis medlemskab i maj
Kunden køber minimum én billet fra salgsstart ultimo april til 31. maj og tilvælger et gratis medlemskab i købsflowet, og kan derefter købe et ubegrænset antal rabatbilletter pr. forestilling et helt år – på tværs af sæsoner. Kunden skal vælge billettypen Mit Teater.

Mit Teater rabat fra først køb
Kunden køber et medlemskab til kr. 100 og kan derefter købe et ubegrænset antal rabatbilletter pr. forestilling et helt år – på tværs af sæsoner. Kunden skal vælge billettypen Mit Teater.

Mit Teater Studerende med gyldigt studiekort
Kunden melder sig ind i Mit Teater gratis og kan derefter købe et ubegrænset antal studerende-rabatbilletter ad gangen et helt år – på tværs af sæsoner. Alle med studerende rabatbilletter skal vise studiekort på forlangende. Kunden skal vælge billettypen Mit Teater Studerende.

Sådan bliver kunden medlem af Mit Teater

Kunden logger blot ind på teaterbilletter.dk med samme mailadresse og kodeord, som de plejer – eller opretter sig som nye kunder. For at købe medlemskab eller billetter med Mit Teater reduktioner på andre teatres hjemmesider, skal de logge ind med samme mailadresse og kodeord, som de bruger på teaterbilletter.dk (se mere nedenfor).

Så snart kunderne er medlem af Mit Teater, får de en mail fra Teaterbilletter med information om alle deres klubfordele. Under hele medlemskabet modtager kunderne løbende automatiserede mails om generelle klubfordele, samt aktuelle klubmails med klubtilbud på teatrene, f.eks. events for børnefamilier, foredrag, rundvisninger, forpremiere til særpris, en særrabat på en ordinær forestillingsdag m.m.

Skal vi lave et klubevent?
Næste alle aktiviteter på teatrene kan blive til gode events i klubben, f.eks. ekstra rabat på en forpremiere, et gratis glas vin, en talk, en rundvisning m.m.
Kontakt Kit på teaterbilletter@teaterbilletter.dk hvis du gerne vil samarbejde med os om et event. Vi udvikler det sammen, så det giver mindst muligt arbejde og største mulig salgs- og brandingværdi for teatret.

Hvad er gevinsten for kunden?

Kunden betaler kr. 100 for et medlemskab og opnår derefter rabat på 40-50 kr. pr. billet ved første billetkøb. Ved nr. 2 billetkøb opnår kunden en besparelse på billetprisen, når man modregner prisen på medlemskabet. Hvis kunden køber billetter i maj, skal kunden blot tilvælge et medlemskab gratis og har derefter ret til rabat – helt som det plejer at være. Hvis kunderne er i tvivl eller har spørgsmål til køb af medlemskab eller billetter, skal de kontakte Billetten A/S på 70 20 20 96 eller skrive en mail til teaterbilletter@billetten.dk.

Teaterbilletter tilbyder også en række andre rabatter, herunder rabat til børn og unge under 25 år, ung gruppe og voksen gruppe. Læs mere om rabatterne HER.


Medlemskab og Mit Teater reduktioner på teatrenes hjemmesider
Kunderne kan købe billetter med Mit Teater reduktioner samt Mit Teater medlemskab på følgende hjemmesider:
– Teaterbilletter
– CPH Stage
– Nørrebro Teater
– Folketeatret
– Østerbro Teater
– Betty Nansen Teatret

Kunderne kan desuden købe begge Mit Teater reduktioner på følgende 12 Scenit teatre: Aveny-T, Dansehallerne, Det Lille Teater, Husets Teater, Riddersalen, Sort/Hvid, Blaagaard Teater, Teater V, Teater Vestvolden, Teatergrad, Aaben Dans og Mungo Park, Allerød.

Man kan ikke købe Mit Teater medlemskab på Scenit-teatrenes portaler.

Billetter købt på Scenit-teatrenes portaler kan ikke byttes online på teaterbilletter.dk eller ses i Teaterbilletters app.

KOMMUNIKATION

Teaterbilletter opfordrer teatrene til at promovere klubben på hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier:

KOM MED I KLUBBEN & FÅ RABAT TIL 100 TEATRE
I Teaterbilletters fordelsklub får du mere for pengene. Både rabatter på forestillinger, særarrangementer, gratis online bytte, klubmails, rabat i baren på udvalgte teatre og meget mere.

3 veje til klubfordele:


Køb billetter i maj & få et gratis medlemskab af Mit Teater
Kunden køber minimum én billet fra salgstart ultimo april til 31. maj og tilvælger et gratis medlemskab i købsflowet, og kan derefter købe et ubegrænset antal rabatbilletter pr. forestilling et helt år – på tværs af sæsoner. Kunden skal vælge billettypen Mit Teater.

Køb medlemskab af Mit Teater & få rabat med det samme
For dig, der vil have rabat og fordele uden at købe 3 forestillinger på én gang.
Personligt medlemskab koster 100 kr. om året og giver dig adgang til køb af ubegrænset antal rabatbilletter pr. forestilling. Medlemskabet er gyldigt fra købsdato og 1 år frem.
Vælg billettypen Mit Teater.

Få gratis studiemedlemskab af Mit Teater & vis dit studiekort
Studerende med studiekort får gratis medlemskab og dermed rabat. Medlemskabet er personligt, og I kan være så mange studiekammerater I ønsker. Alle skal vise studiekort. Medlemskabet er gyldigt fra tilmeldingsdato og 1 år frem.
Vælg billettypen Mit Teater Studerende.

Læs mere om alle Teaterbilletters rabatter.