Kundeklub og rabatter

Teaterbilletter-samarbejdet tilbyder publikum en række forskellige rabattyper:

 • Teaterrabat til voksne
 • Rabat til børn og unge under 25 år
 • Rabat til Voksen Gruppe
 • Rabat til Ung Gruppe
 • Studerende over 25 år
 • Gruppe Studerende over 25 år

Foto: Emilia Therese

Teaterklub Mit Teater

Det nyeste rabattiltag er Teaterklub Mit Teater. Formålet med teaterklubben er at konvertere løssalgskunder til faste, loyale teatergængere.

Kundens indgang til teaterklubben foregår udelukkende gennem en udvidet personlig profil på teaterbilletter.dk, som indeholder en række fordele: deres købshistorik, invitationer til events skabt af Teaterbilletter, indhold fra teaterspot.dk og gratis billetbytte online.

Den eksisterende rabatordning – nu med fordele:

 • Teaterklub Mit Teater – 3 forestillinger eller flere

Kunden vælger minimum tre forestillinger og opnår dermed Teaterrabat hele teatersæsonen.

Kunden logger blot ind på teaterbilletter.dk med samme mailadresse og kodeord, som de plejer – eller opretter sig. Så snart de får Teaterrabat, bliver de gratis medlem af den nye Teaterklub Mit Teater, og de får en mail fra Teaterbilletter med info om alle de nye fordele. Denne type kunder skal derfor IKKE købe et medlemskab.

Det nye tiltag:

 • Teaterklub Mit Teater – Solo eller Duo-medlemskab

Kunden kan købe et medlemskab og dermed opnå rabat fra første køb på en eller to billetter. Én billet med et Solo-medlemskab (75 kr.), to billetter med et DUO-medlemskab (150 kr.). Kunderne må købe billetter så ofte de vil, inden for et år fra købsdato. Medlemskabet er uafhængigt af sæsoner.

Gratis online billetbytte op til 48 timers før forestillingen

En service til alle klubmedlemmer i deres profil på teaterbilletter.dk: mulighed for at bytte billetter op til 48 timer før forestilling. NB: Det Ny Teater, Bellevue Teatret og Grønnegårds Teatret undtaget.

OSB! Fra 1. maj til 1. september kan klubmedlemmer KUN bytte billetter gratis på tlf. 70 20 20 96.

Teatre, der ikke ønsker at indgå i dette nye gratis online billetbytte, bedes kontakte kommunikationsansvarlige Kit Blædel på kit@teaterbilletter.dk

Hvad er gevinsten for kunden?

Kunden betaler 75 kr. for et Solo-medlemskab eller 150 for et Duo- medlemskab og opnår derefter rabat på enten 50 eller 75 kr. pr. billet ved første billetkøb. Ved nr. 2 billetkøb opnår kunden en besparelse på billetprisen, når man modregner prisen på medlemskabet. Hvis kunden køber billetter til tre forestillinger på én gang, skal kunden ikke købe et medlemskab, men har ret til teaterrabat – helt som det plejer at være.

Hvis kunderne er i tvivl eller har spørgsmål til køb af medlemskab eller billetter, så skal de kontakte Billetten A/S på 70 20 20 96.

KOMMUNIKATION

Teaterbilletter opfordrer teatrene til at promovere klubben på jeres hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier i stedet for kommunikationen om rabat ved køb af 3 forestillinger:

GÅ MERE & BILLIGERE I TEATRET MED DET NYE FÆLLESSKAB

Teatret er en del af Teaterbilletter, som er Danmarks største indgang til teateroplevelser.

2 veje til rabat:

 • Køb 3 forestillinger på én gang og få rabat på alle billetter resten af teatersæsonen – og bliv automatisk medlem af Teaterklub Mit Teater.
 • Køb medlemskab af Teaterklub Mit Teater og få rabat allerede ved første køb.

Vælg mellem:

 • Solo-medlemskab til 75 kr.: få rabat på 1 billet ad gangen fra købsdato og 1 år frem.
 • Duo-medlemskab til 150 kr.: få rabat på 2 billetter ad gangen fra købsdato og 1 år frem.

Læs mere om Teaterklub Mit Teater