Samarbejd med os

Scenit indsamler og formidler viden om professionel scenekunst i Danmark. Teatre, producenter, teaterforeninger, kulturhuse m.m. indtaster selv deres scenekunstaktiviteter i Tereba, Teater Register Basen.

Scenit samarbejder med hele scenekunstbranchen, og vi vil også gerne samarbejde med dig.

Få synliggjort din forestilling

Alle kulturvirksomheder, der arrangerer professionel scenekunst kan få vist forestillinger på Scenen.dk. Det er gratis og kræver blot, at kulturvirksomheden indtaster sine aktiviteter i Tereba. Scenen.dk er ikke et salgssite, men derimod en mulighed for at få synliggjort sine forestillinger med eget købslink tilknyttet.

Læs mere om Scenen.dk

Bliv en del af et samarbejde

I samarbejde med BilletBillet driver Scenit salgs-, formidlings og rabatsamarbejdet Teaterbilletter. Alle producerende teatre, der får formidlingstilskud gennem Pulje 2, kan blive en del af Teaterbilletter, og dermed sælge billetter på salgsportalen teaterbilletter.dk.

Læs om, hvordan du bliver en del af Teaterbilletter-samarbejdet.

Kom med på Teatertur

Teatre og teaterproducenter, der er en del af Teaterbilletter-samarbejdet, kan få deres børne- og ungdomsforestillinger i salg på teatertur.dk. Teatertur indeholder udelukkende børne- og ungdomsforestillinger i salg, og er målrettet daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser i Hovedstaden og omegn.

Læs om, hvordan du får dine børne- og ungdomsforestillinger på Teatertur

Få et datafeed fra Tereba

Alle kulturvirksomheder kan lave en aftale med Scenit om at modtage specifikke feeds om egne data fra Tereba. Derudover tilbyder Scenit datafeed til organisationer, forskere m.fl. der skal bruge viden inden for scenekunstområdet.

Se alle Scenits nuværende faste datamodtagere

Vi overfører dine data til Danmarks Statistik

Alle kulturvirksomheder med en aktiv Tereba-profil kan få sine data overført til indberetningsskema hos Danmarks Statistik. Du skal blot indtaste dine produktioner/arrangementer i Tereba.

Læs mere om Tereba