STATISTIK

Statistik for billetsalg for sæson 2022-23, december 2022

Opsummering

Salget af billetter til børn og unge under 25 år ligger fortsat meget lavt. Det har rettet sig lidt med julesalget i november og december, men er fortsat 33 % under billetsalget i sæson 2018-19. Tendensen er også, at salget ligger meget tættere på spilledatoen.

Det er fortsat en stor udfordring, at især skoler og daginstitutioner køber meget færre billetter og køber med meget kortere tidshorisont.

Grafen nedenfor viser udviklingen i salget af billetter til børn og unge i de seneste 5 sæsoner. Grafen for sæson 2022-23 er lyseblå. Den orange og den mørkeblå graf viser begge niveauet før corona.

Løssalget ligger rigtigt pænt 14 % over normalår før corona, og voksenrabatsalget ligger på et gennemsnitligt salg, dog uden at vi ser tegn på at det manglende salg i august og september indhentes. Det er altså salget af billetter til børn og unge – især i grupper, som trækker det samlede salg ned.                         

Hovedpunkter fra månedsstatistikken

  • 229.873 solgte billetter fra salgsstart til udgangen af december
  • Det samlede salg ligger 16 % under normalår
  • 150.673 solgte billetter med rabat fra salgsstart til udgangen af november
  • Salg af billetter med rabat ligger 27 % under normalår             
  • 79200 billetter solgt som løssalg
  • Salg af løssalgsbilletter (normalpris) ligger 14 % over normalår.

Læs hele december-statistikken for sæson 2022-23


Tidligere sæsoner og effekten af corona-nedlukningen i foråret 2020

Nedenfor se udviklingen i salget af de vigtigste billettyper gennem de sidste 5 år.

Corona-nedlukningen har sat tydelige spor både for sæson 2019/20 og i endnu højere grad 2020/21. Alle kundegrupper har været hårdt ramt, dog kan man se at både klubmedlemmer og løssalgskunder i et vist omfang har været trofaste. De kundegrupper som har reageret mest er børn/unge-gruppe og voksengruppe-salget.