Formidling af scenekunst

Al data fra Tereba bruges til at dokumentere og formidle professionel scenekunst i hele Danmark. På Scenen.dk og Produktionssiden formidler vi forestillinger for henholdsvis publikum og arrangører.

Scenen.dk skal ses som et udstillingsvindue, hvor publikum har overblik over alle forestillinger i salg. Hver forestilling linker direkte til teatrets eget købslink, og derfor er Scenen.dk ikke en salgsportal, men derimod en formidlingsportal, der samler al scenekunst på ét site. Scenen.dk er støttet af Kulturministeriet og er gratis at bruge for alle, der laver professionel scenekunst i Danmark.

Produktionssiden er et branchesite, der er henvendt til arrangører af scenekunst, der ønsker at købe en hel produktion. Det er f.eks. teatre, biblioteker, skoler m.m.

VI DELER TEATER MED PUBLIKUM

Scenen har en Facebookside, hvor vi dagligt har opslag om aktuelle forestillinger i hele Danmark. Vi formidler scenekunst til det brede publikum gennem billeder, videoer, anmeldelser, podcast m.v. Vores opslag linker direkte til scenen.dk, og fører dermed publikum videre til nyttige informationer om forestillingen og et købslink hos teatrets egen billetoperatør.

Alle kulturvirksomheder, der indtaster i Tereba, er velkomne til at sende billed- og videomateriale til Signe, sr@www.scenit.dk, der er ansvarlig for Scenens Facebook.

Har du spørgmål vedrørende Scenen.dk og Produktionssiden, skriv da en mail til info@scenen.dk.