Formidling af scenekunst

Al data fra Tereba bruges til at dokumentere og formidle professionel scenekunst i hele Danmark. På Scenen.dk og Produktionssiden formidler vi forestillinger for henholdsvis publikum og arrangører.

Scenen.dk er et udstillingsvindue, hvor publikum får overblik over forestillinger i salg. Hver forestilling linker direkte til teatrets eget købslink, og derfor er Scenen.dk ikke en salgsportal, men derimod en formidlingsportal, der samler al scenekunst på ét site. Scenen.dk er støttet af Kulturministeriet og er gratis at bruge for alle, der laver professionel scenekunst i Danmark.

Produktionssiden er et branchesite, der er henvendt til arrangører af scenekunst, der ønsker at købe en hel produktion. Det er f.eks. teatre, biblioteker, skoler m.m.


ARTIKLER OG GUIDES, DER INSPIRERER

På Scenen udgiver vi ugentligt en artikel eller guide. Formålet med artiklerne er først og fremmest at inspirere publikum og samtidig give dem en ekstra grund til at blive hængende på Scenen.dk. Vi laver alt fra små guides med inspiration til sæsonens forestillinger til dybdegående interviews med teaterchefer, skuespillere m.m. Alle artikler og guides bliver delt på vores sociale medier.

VI DELER TEATER MED PUBLIKUM

Scenen er på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt har opslag om aktuelle forestillinger i hele Danmark. Vi formidler scenekunst til det brede publikum gennem billeder, teatertegninger, artikler, guides, videoer m.v. Vores opslag linker direkte til scenen.dk, og fører dermed publikum videre til nyttige informationer om forestillingen og et købslink hos teatrets egen billetoperatør.

Alle kulturvirksomheder, der indtaster i Tereba, er velkomne til at sende billed- og videomateriale til Pernille, pev@scenit.dk, der er kommunikationsansvarlig for Scenen.dk. Har du spørgsmål vedrørende Scenen.dk og Produktionssiden, skriv da en mail til info@scenen.dk eller ring til 35 24 01 06.