Teatertur

Teatertur.dk er et salgssite, der formidler børne- og ungdomsforestillinger i salg til daginstitutioner og skoler m.v. Teatertur skal give overblik, gøre det nemt at købe billetter til store grupper og vække lysten til at tage på teatertur med børnehavegruppen og klassen.

Samtidig skal det give administrative lettelser til teatrene ved, at Billetten håndterer faktureringen (inkl. EAN). Der lægges et fakturagebyr på ordren, hvis daginstitutionen/skolen vælger fakturabetaling. Man kan naturligvis også betale med kort.

Formålet med Teatertur

  • At give daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser en platform med teater kun henvendt til dem
  • At skabe overblik over forestillinger i salg til børn og unge
  • At give nem adgang til billetkøb for større grupper
  • At inspirere daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelse til at vælge teater
  • At give teatre, teatertrupper og teaterproducenter en platform til salg af børne- og ungdomsteater

Aldersgrupper

Aldersanvisning er vigtig, når man skal vejlede pædagoger og lærere til at vælge den rigtige forestilling. Derfor har forestillingerne tydelig aldersanvisning på teatertur.dk.

På teatertur.dk viser vi både en generel aldersgruppe fx børnehave og jeres specifikke aldersgruppe. Hvis I fx har en forestilling for aldersgruppen 2-4 år, afkrydses både vuggestue og børnehave i Tereba. Så kommer forestilling frem både ved søgning på vuggestue og på børnehave med tydelig angivelse af målgruppen 2-4 år.

Hvordan kommer min forestilling med?

Hvis du er en del af Teaterbilletter-samarbejdet og sælger børn/ung gruppebilletter, så kan du nemt få din forestilling på teatertur.dk. Du skal bare logge ind i Tereba og finde dit arrangement.

  • Tryk på fanen ”Billetsalg”
  • Gå til ”Billetter i salg Teaterbilletter.dk”
  • Svar ja eller nej til ”Udbyd billetter i salg”
  • Hvis ”ja” skal aldersgruppe udfyldes (vuggestue, børnehave m.fl.)
  • Indsæt gerne et link til undervisningsmateriale (synligt på forestillingssiden)

Få tilskud på ledsagerbilletter

Giv læreren og pædagogen rabat, når de tager børnene med i teatret. Benyt priskategorien ”Ledsager til Gruppe, Børn/unge” i Tereba, hvor man kan tilføje pris på ledsager til B/U gruppe.

Der gives et tilskud på 32 kr. pr solgt ”Ledsager til B/U-gruppe”-billet. Derfor skal rabatten være min. 40 kr. (svarende til 32 kr. inkl. moms). Man må gerne give mere rabat. F.eks. kan man vælge at sælge ”Ledsager til B/U-gruppe” for samme pris som B/U-gruppe-billetterne (40 kr. i prisgruppe C eller 70 kr. i prisgruppe B). Så dækker teatret selv differencen mellem tilskud og ydet rabat.

OBS! Man kan ikke sælge tilskudsbilletter for mindre end 40 kr. inkl. moms. Hvis man sælger billetter billigere, så opfatter Slots- og Kulturstyrelsen dem som fribilletter med gebyr. I det tilfælde vil de ikke være tilskudsberettigede.

Teatertur-folder

Vi udgiver to gange årligt Teatertur-folderen med aktuelle børn- og ungdomsforestillinger. Teatertur-fodleren bliver sendt ud til daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser i hele Storkøbenhavn samt biblioteker.

Ligeledes hjemmesiden teatertur.dk er folderen inddelt i tydelige målgrupper; vuggestue/børnehave (0-6 år), indskoling/mellemtrin (6-12 år) og udskoling/ung (fra 12 år).

Find Teatertur-folderen online her

Øg kendskabet til Teatertur

Vi har brug for din hjælp til at øge kendskabet til teatertur.dk. Fortæl om Teatertur, når I har besøg af store grupper fra daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser. Sæt Teatertur-logoet (med link) i footeren ved siden af Teaterbilletter-logoet på jeres hjemmeside, og del den aktuelle Teatertur folder online på jeres kanaler.

Download Teatertur logo

Har du spørgsmål til Teatertur, så kontakt kommunikationsmedarbejder Pernille Egebæk på info@teatertur.dk eller ring til 35240106.