NY TEATERBILLETTER FORDELSKLUB

Den 1/5-2019 introducerede Teaterbilletter en ny fordelsklub: Teaterklub Mit Teater.

KONCEPT

Formålet med teaterklubben er at tiltrække flere løssalgskunder og fastholde dem som teatergængere.

Kundens indgang til teaterklubben foregår udelukket gennem en udvidet personlig profil på Teaterbilletter.dk, som indeholder en række nye fordele: deres købshistorik, invitationer til events skabt af Teaterbilletter, indhold fra teaterspot.dk og gratis billetbytte online.

Den eksisterende rabatordning – nu med fordele:

Teaterklub Mit Teater – 3 forestillinger eller flere
Kunden vælger minimum 3 forestillinger og opnår dermed Teaterrabat hele teatersæsonen.
Kunden logger blot ind på teaterbilletter.dk med samme mailadresse og kodeord, som de plejer – eller opretter sig. Så snart de får Teaterrabat, bliver de gratis medlem af den nye Teaterklub Mit Teater, og de får en mail fra Teaterbilletter med info om alle de nye fordele. Denne type kunder skal derfor IKKE købe et medlemskab.

Det nye tiltag:

Teaterklub Mit Teater – Solo eller Duo-medlemskab

Kunden kan købe et medlemskab og dermed opnå rabat fra første køb på en eller to billetter.
Én billet med et Solo-medlemskab (75 kr.), to billetter med et DUO-medlemskab (150 kr.). Kunderne må købe billetter så ofte de vil inden for et år fra købsdato. Medlemskabet er uafhængigt af sæsoner.

Gratis online billetbytte op til 48 timers før forestillingen

En service til alle klubmedlemmer i deres profil på teaterbilletter.dk: mulighed for at bytte billetter op til 48 timer før forestilling. NB: Bellevue Teatret og Grønnegårds Teatret undtaget.

OSB.! Fra 1. maj til 1. september kan klubmedlemmer KUN bytte billetter gratis på tlf. 70 20 20 96. Teatre, der ikke ønsker at indgå i dette nye gratis online billetbytte, bedes kontakte Kit Blædel på kit@teaterbilletter.dk

Læs mere om købsbetingelser

TEATERKLUBBEN I TEATERNES ØKONOMI OG ADMINISTRATION

Til forhus/billetkontor

Teaterklub Mit Teater er en online klub, som bygger på teaterrabatsystemet. Kunderne skal købe medlemskab og billetter online på teaterbilletter.dk, så teatrenes billetkontorer ikke får ekstra arbejde.

”Mit Teater”-billetter kan kun købes, når kunden er logget ind på teaterbilletter.dk og har købt medlemskab af teaterklubben. Hvis kunden ønsker at købe billetter med Teaterklub Mit Teater rabat i døren på teatret opfordrer Teaterbilletter til, at teatret beder kunden gøre det selv på sin telefon.

Ved indluk

Billetten vil være mærket ”Mit Teater”. Det er ikke nødvendigt, at kunden viser sit medlemskort.Teaterklubben Mit Teater skal ikke forveksles med teatrenes egne årskort. Et årskort fra et teater kan ikke bruges til at opnå klubrabat i Teaterklub Mit Teater.

Hvad er gevinsten for kunden?

Kunden betaler 75 kr. for et Solo-medlemskab eller 150 for et Duo- medlemskab og opnår derefter rabat på hhv. 50 eller 75 kr. pr. billet ved første billetkøb. Ved nr. 2 billetkøb opnår kunden en besparelse på billetprisen, når man modregner prisen på medlemskabet. Hvis kunden køber billetter til 3 forestillinger, skal kunden ikke købe et medlemskab, men har ret til teaterrabat – helt som det plejer at være.

Hvis kunderne er i tvivl eller har spørgsmål til køb af medlemskab eller billetter, så skal de kontakte Billetten A/S på 70 20 20 96.

Til administration og økonomi

Rabatten på Teaterklub Mit Teater-billetter følger samme sats som Teaterrabat-billetter. Der vil komme en ny linje på tilskudsrapporter med salg af og tilskud til mit-teater-billetterne, og det samlede tilskud vil blive udbetalt som det plejer efter spilleperiodens afslutning. 

Indtægten fra salg af klubmedlemskaber går ubeskåret til kommunikation, markedsføring og IT-udvikling til klubben. På længere sigt er det håbet, at indtægter fra klubmedlemskaber også kan dække en større del af markedsføringsomkostningerne generelt for Teaterbilletter.

KOMMUNIKATION

Teaterbilletter opfordrer teatrene til at promovere klubben på jeres hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier i stedet for kommunikationen om rabat ved køb af 3 forestillinger:

GÅ MERE & BILLIGERE I TEATRET MED DET NYE FÆLLESSKAB

Teatret er en del af Teaterbilletter, som er Danmarks største indgang til teateroplevelser.

2 veje til rabat:

Køb 3 forestillinger på én gang og få rabat på alle billetter resten af teatersæsonen – og bliv automatisk medlem af Teaterklub Mit Teater.

eller

Køb medlemskab af Teaterklub Mit Teater og få rabat allerede første køb. Vælg mellem:

  • Solo-medlemskab til 75 kr.: få rabat på 1 billet ad gangen fra købsdato og 1 år frem.
  • Duo-medlemskab til 150 kr.: få rabat på 2 billetter ad gangen fra købsdato og 1 år frem.

Læs mere

Hent logopakke med et Teaterklub Mit Teater-logo med byline i fire forskellige farver i jpg til web.

Bestil individuelt tilpassede logoer her: kit@teaterbilletter.dk

Septemberkampagne
Klubben bliver kommunikeret til kunderne i september 2019 i en byrumskampagne. Her kommer teaterambassadør for sæson 2019-20 Laus Høybye til at indgå.

Op til septemberkampagnen vil teatrene modtage en kommunikationspakke med videospot for klubben, animerede Gif og fotos til markedsføring på jeres kanaler og platforme.

KONTAKT

Kunder, som har spørgsmål til Teaterklub Mit Teater, skal kontakte Billetten A/S på telefon 70202096 eller mail info@billetten.dk

Kunder kan også læse mere på https://www.teaterbilletter.dk/mit-teater/

Teatre, som har spørgsmål til Teaterklub Mit Teater, er altid velkomne til at kontakte Kit Blædel på kit@teaterbilletter.dk

Seneste Nyheder