Tereba: Sådan aflyser du forestilling

Nu hvor nedlukningen af landet fortsætter til i hvert fald efter påske, har vi lavet en ny opdatering i Tereba, som gør det nemt for dig at aflyse enkelte forestillinger.

Tereba er vores vej til at dokumentere konsekvenserne af coronakrisen på nationalt plan i teaterbranchen, og derfor må du ikke slette planlagte opførelser. Sæt dem i stedet som aflyst. Forestillinger, der er markeret som aflyst, forsvinder nemlig ikke i oversigten, men fremgår i stedet som aflyst. 

På Scenits hjemmeside kan du, under Tereba-manualer, se en visuel oversigt over, hvordan du konkret sætter en forestilling som aflyst.

Du vælger fanen ”Arrangementer”, vælg sæson og forestilling, tryk derefter ”Rediger” i højre side af skærmen, tryk så på ”Tid og sted”-fanen, tryk så ”Aflys” ud for de enkelte forestillinger, der ikke afvikles på grund af coronakrisen. 

På nuværende tidspunkt er forestillinger fra og med den 10. marts til og med den 29. marts 2020 allerede sat som aflyst. Herefter skal I selv gøre det som beskrevet ovenfor.

Vi har koordineret denne opdatering med KultuNaut, så de i deres system fjerner forestillinger markeret som aflyst i Tereba, så de ikke længere kan ses på KultuNaut og i deres kulturkalendere.

Det er vigtigere end nogensinde før, at branchen står sammen, og at vi bliver bedre til at dokumentere alle vores aktiviteter ét sted – og dét sted er Tereba.

Seneste Nyheder