Tid til at oprette turnéproduktioner

Dette indlæg er mest relevant for turnéproducenter.

Danmarks Teaterforeningers Seminar nærmer sig, og i år afholdes det i Esbjerg fra den 18-20. november 2022. Det betyder, at teaterarrangørerne orienterer sig i udbuddet af forestillinger i kommende sæson.

Det er derfor nu, du skal oprette dine produktioner, som skal på turné i sæson 2023/24.

To brugbare Tereba-manualer

Find alle vores Tereba-manualer her

Oprettelse giver synlighed

Al information, du indtaster om turnéproduktioner, videresendes via Tereba til Den Grønne Brochure, som er teaterforeningernes side, og til Den Røde Brochure online, som viser de forestillinger, der er godkendt til Refusionsordningen.

Du kan anmode arrangøren, der har købt din produktion, om at oprette kommende arrangementer i Tereba. Arrangøren får besked på mail, og arrangementet vil ligge som en kladde på arrangørens Tereba profil. Producentens gevinst er overblik over sin turné aktivitet, og producenten hjælper arrangøren i gang med at oprette sit arrangementet og få synlighed på Scenen.dk og Kulturnaut.

Hvis du selv er både producent og arrangør, så husk også at oprette dit eget arrangement.

Find Tereba-manualen “Anmod arrangør” her

Fra stationær til turné

Skal din stationære forestilling på turné, kan du ændre produktionens status ved at trykke på ”Tilføj turné”. Fanebladet ”Turné” bliver da synligt, hvor du udfylder alle de nødvendige turnéoplysninger, som arrangørerne behøver til oprettelser.

Find Tereba-manualen “Tilføj turné”

Har du brug for hjælp. så står Knirke altid klar på telefon 35 24 01 00 eller på mail kc@scenit.dk (bare ikke om onsdagen)

Seneste Nyheder