TEREBA & TURNÉ

Er du turnéproducent? Eller skal du være arrangør for en turnéforestilling? I Tereba kan producenter og arrangører hjælpe hinanden, så alle turnéernes spillesteder bliver synlige for publikum på scenen.dk.

FRA STATIONÆR TIL TURNÉ (til producenten)

Hvis din stationære forestilling skal på turné, kan du ændre produktionens status ved at trykke på ”Tilføj turné”. Fanebladet ”Turné” vil blive synligt, og her kan du udfylde alle de nødvendige turnéoplysninger, som mulige arrangører behøver. Turnéoplysningerne bliver vist på ProduktionssidenDen Røde Brochure Online og Den Grønne Brochure Online

TILFØJ ARRANGØR (til producenten)

Du kan anmode arrangøren (der har købt din produktion) om at oprette arrangementet. Søg arrangøren frem og indtast første spilledag og spilletidspunkt. Arrangøren får besked på mail, og arrangementet vil ligge som en kladde under arrangørens profil. Producenten får overblik over sin turné og hjælper sin arrangør i gang med at oprette arrangementet.

Hvis du selv er både producent og arrangør, så husk også at oprette dit eget arrangement. Ellers bliver dit spillested ikke synligt på scenen.dk.

Find Tereba manualen “Tilføj arrangør”

GRIB KLADDEN (til arrangøren)

Er du blevet anmodet om at oprette arrangementet af en turnéproducent, skal du blot færdiggøre kladden, som ligger under “Arrangementer” i din profil. De 4 faner du skal udfylde er; tid/sted, billettyper, billetsalg og billetkontor.

Hvis du ikke har modtaget en anmodning fra producenten, skal du selv oprette arrangementet. Tryk på ”Opret arrangement” og søg produktionen frem. Udfyld de 4 faner.

Find Tereba manualen “Opret arrangement”

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til Tereba, så ring til os på tlf. 35240100 eller skriv en mail til info@tereba.dk. Vi vil gerne hjælpe dig på vej.

Med venlig hilsen

Knirke, Trine, Johanne & PernilleFoto: Kirsten Hyldager, Driving Miles, Parkteatret

Seneste Nyheder