Teatertur er i luften

Nu kan vi med stolthed fortælle, at Teatertur er i luften. Det er nu muligt for institutioner og skoler at søge forestillinger og købe billetter til store grupper på teatertur.dk. Alle teatre/producenter i Scenits del af Teaterbilletter-samarbejdet kan få deres børn/unge forestillinger på teatertur.dk.

Læs mere om Teatertur, og hvordan du får din børn/unge forestilling med.

Billetterne på teatertur.dk sælges på samme vilkår som på teaterbilletter.dk. Der betales den sædvanlige klikafgift af teatret pr. billet og der tillægges ikke billetgebyr på B/U-gruppebilletter. Der er tillægges i øvrigt samme billetgebyrer som på teaterbilletter.dk. Hvis kunden betaler med faktura, så tillægges kunden et fakturagebyr på 100 kr. pr. ordre. Billetten håndterer faktureringen (inkl. EAN). Kunden kan naturligvis også betale med kort.

OBS! Vær præcis, når I vælger målgruppe og aldersgruppe i Tereba. Teatertur.dk taler direkte til institutioner og skoler, der går målrettet efter forestillinger, som passer til deres gruppes/klasses alderstrin.

Hjælp os med at øge kendskabet

Teatertur er spritnyt. Tag derfor fat i pædagogen, læreren, eleven eller skolesekretæren og hjælp os med at informere dem om, at der nu findes den her fantastiske platform, som gør det nemt for daginstitutioner og skoler at købe forestillinger i Storkøbenhavn. Vi har skrevet en pressemeddelelse, som du er velkommen til at dele med dem, du tænker vil finde teatertur.dk relevant.

Pressemeddelelse: Scenit lancerer portalen Teatertur

En-Til-Alle-ordningen

De teatre, der er placeret i Frederiksberg Kommune, er med i et nyt initiativ, En-Til-Alle-ordningen, som Frederiksberg Kommune netop har lanceret. Det bygger på, at alle børn i kommunale daginstitutioner og skoler har mulighed for at komme i teatret mindst én gang om året. Teatertur har en indgang for disse institutioner, så de nemt kan finde oplysninger om ordningen i deres kommune.

Tip gerne din kommune om En-Til-Alle-ordningen. De kan læse lidt om ordningen på teatertur.dk/frederiksberg-kommune/. Hvis flere kommuner løbende tilbyder ordningen, så udvider vi naturligvis funktionen på teatertur.dk.

Dialogmøde om Teatertur

Vi planlægger at afholde dialogmøde i slutningen af august, hvor Teatertur er på programmet. Der vil vi gerne have jeres input til, hvordan vi styrker samarbejdet med skoler og institutioner i Storkøbenhavn endnu mere.

Seneste Nyheder