Teaterkatalog- og guides

Teaterkataloget, eller Sæsonkataloget som det også hedder, udkommer en gang om året, ca. i uge 17. Det er gratis at få tilsendt for vores kunder, ligesom man kan hente kataloget gratis på biblioteker og teatre i hele Københavnsområdet samt alle hverdage mellem kl. 14-18 på Teaterbilletters salgskontor; Frederiksborggade 15, 2. sal, 1360 København K.

Teaterkataloget kan også tilgås online på teaterbilletter.dk.  

Foto: Emilia Therese

Hvordan kommer man med i Teaterkataloget?

Alle teatre der er med i rabatsamarbejdet og tilbyder rabattyperne: Teaterrabat, B&U-rabat, Voksen Gruppe-rabat og Mit Teater-rabat, kan få egne forestillinger og gæstespil i kataloget. Det er desuden muligt for associerede teatre (dvs. teatre, der … ) at tilkøbe sider. Dog forbeholder Teaterbilletter sig retten til at tilbyde plads i kataloget til teatre i samarbejdet først.

Læs Teaterkataloget 2019/2020 online

Hvordan kommer man med i Teaterguides?

Alle teatre der er med i rabatsamarbejdet og tilbyder rabattyperne: Teaterrabat, B&U-rabat, Voksen Gruppe-rabat og Mit Teater-rabat, kan få egne forestillinger og gæstespil i de fire årlige Teaterguides. De udgives efter et aktualitetsprincip, således at forestillingerne skal spille inden for det tidsrum, den enkelte guide dækker med minimum tre spilledage – dog ikke hvis det er en længerevarende forestillings sidste tre dage.

Se eksempler på Teaterguides