Teaterkatalog og – guides

Teaterkataloget, eller Sæsonkataloget som det også hedder, udkommer en gang om året, ca. uge 17. Det er gratis at få tilsendt for vores kunder, ligesom man kan hente kataloget gratis på biblioteker og teatre i hele københavnsområdet samt alle hverdage mellem kl. 14-18 på Teaterbilletters salgskontor; Frederiksborggade 15, 2. sal, 1360 København K.

Teaterkataloget kan også tilgås online på teaterbilletter.dk.  

Foto: Emilia Therese

Hvordan kommer man med i Teaterkataloget?

Alle teatre der er med i rabatsamarbejdet og tilbyder rabattyperne: Teaterrabat, B&U-rabat, Voksen Gruppe-rabat og Mit Teater-rabat, kan få egne forestillinger og gæstespil i kataloget. Det er desuden muligt for associerede teatre (dvs. teatre, der … ) at tilkøbe sider. Dog forbeholder Teaterbilletter sig retten til at tilbyde plads i kataloget til teatre i samarbejdet først.

Læs Teaterkataloget 2019/2020 online

Hvordan kommer man med i Teaterguides?

Alle teatre der er med i rabatsamarbejdet og tilbyder rabattyperne: Teaterrabat, B&U-rabat, Voksen Gruppe-rabat og Mit Teater-rabat, kan få egne forestillinger og gæstespil i de fire årlige Teaterguides. De udgives efter et aktualitetsprincip, således at forestillingerne skal spille inden for det tidsrum, den enkelte guide dækker med minimum tre spilledage – dog ikke hvis det er en længerevarende forestillings sidste tre dage.

Se eksempler på Teaterguides