SES VI I KOLDING TIL TEATERSEMINAR?

Scenit deltager i Danmarks Teaterforeningers Teaterseminar i Kolding d. 15 – 16 november 2019. Kig forbi vores stand og hils på os, der står bag Tereba og Scenen.dk. Vi glæder os til at hilse på teaterforeninger og turnéproducenter.

KLAR TIL DEN GRØNNE?

Tereba leverer data til Danmarks Teaterforeningers platform Den Grønne Brochure Online. Her kan turnéproducenter synliggøre deres turnéproduktioner, og teaterforeningerne kan blive inspireret og orientere sig om udbuddet af turnéteater i Danmark.

Er du turnéproducent? Så tjek din turnéproduktion igennem i Tereba inden teaterseminaret, så teaterforeningerne ser de korrekte oplysninger på Den Grønne Brochure Online. Husk særligt at tjekke: journalnummer, scenetekniske krav, salgspriser og kontaktoplysninger.

TEREBANYT PÅ SCENIT.DK

Fremover vil du modtage TerebaNyt fra vores hjemmeside www.scenit.dk og via Mailchimp. På den måde kan vi overholde Datatilsynets gældende regler om GDPR og nyhedsbreve.

Derudover ser vi også en stor fordel i, at alle nyhedsbreve, udsendt på vegne af Scenit, er samlet i vores nyhedsarkiv scenit.dk. Her kan du altid finde de seneste nyheder om Tereba.Hvis I er i tvivl eller har spørgsmål til Tereba, så ring til os på tlf. 35 24 01 00 eller skriv en mail til info@tereba.dk. Vi vil gerne hjælpe jer på vej.

Vi ses i Kolding!


Med venlig hilsen

Knirke, Trine, Johanne og Pernille

Seneste Nyheder