Scenits dialogmøde 2023

Torsdag d.17. august 2023 holdt vi vores årlige dialogmøde i Teatret ved Sorte Hests hyggelige hus på Vesterbro.

Her er et kort oprids af, hvad der blev talt om:

  • Oplæg fra Direktør Esben Danielsen fra Kulturens Analyseinstitut – der fortalte om instituttets baggrundshistorie, om deres arbejde og strategi. På nuværende tidspunkt fokuserer de på: børn & unges trivsel, bæredygtighed samt frivillighed og civilsamfund. Tre emner, som debatteres inden for kulturen. Kulturens Analyseinstituts primære formål er at finde rum for samtale, og det lykkedes. Der blev bl.a. spurgt, hvordan scenekunstbranchen kan bruge analyseinstituttet til at stå stærkere? Esbens svar var fællesskab. Scenit kommer til at samarbejde med Kulturens Analyseinstitut med bl.a. levering af data fra Tereba. 
  • Ny aftale med Billetten – som løber til og med august 2024.
  • Ny hjemmeside til Teaterbilletter –  Signifly, der står bag appen, skal udvikle og hoste den nye hjemmeside. Lancering i januar 2024.
  • Nyt tilskudssystem i Tereba – til efteråret 2023 præsenterer vi et ny modul i Tereba med håndtering af formidlingstilskud. 
  • Nyt  IT-projekt Tereba 2 – vi planlægger udviklingen af Tereba, hvor I bl.a. kan se frem til en mere intuitiv brugerflade, ny visuel identitet, nye features, der skal bruges til det nye teaterbilletter.dk m.m. 

Følgegruppe sæson 23/24 er:

Allan  (Ishøj Teater), Anabela (Riddersalen), Charlotte (Det Olske Orkester,) Lasse (Teatret Zeppelin), Micaëla (Grønnegårdsteatret), My (Husets Teater), Maria Cecilie (Live Nation), Søren (London Toast Theatre), Bradley (Tivoli), Steen (Det Lille Teater), Louise (Louise Schouw Teater), Mathilde (Teatergrad) og Mikkel (PRFRM). 

Følgegruppen repræsenterer alle teatrene i Scenit-samarbejdet. De er vores sparringspartner inden for områder, der relaterer sig til rabatsamarbejde, formidlingsordning, billetoperatør, markedsføring m.v. i relation til det fælles salg på teaterbilletter.dk.

Tak for godt fremmøde

Tak for et godt dialogmøde, og til Teatret ved Sorte Hest, der var så venlige at lægge hus til mødet. Husk, at vi hele året gerne vil i dialog med jer. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har forslag og spørgsmål.

Med venlig hilsen

Johanne, Søren, Anne, Kit, Trine, Julie, Christian, Knirke og Pernille

Seneste Nyheder