Scenits Dialogmøde 2021

Der var rigeligt med kaffe, morgenbrød og god stemning på Teatret ved Sorte Hest, da vi torsdag d.26. august afholdte Scenits årlige dialogmøde. Bestyrelsesformand Henrik Køhler og Scenits direktør Johanne Prahl bød velkommen. Vi så tilbage på en noget anderledes sæson med restriktioner og aflysninger, men nu ser vi fremad og nye spændende projekter venter.

Her er et hurtigt oprids:

  • Glimrende salg i maj/juni 2021 med 85.000 solgte billetter – i 2019 blev der solgt 90.000 billetter
  • Opdatering af Tereba i efteråret 2021 – det bliver mere brugervenligt.
  • Opdatering af Teaterbilletter App i efteråret 2021 – med fokus på klub og notifikationer
  • Introduktion af sitet teatertur.dk, som er målrettet skoler og institutioner
  • Teaterbilletters følgegruppe blev valgt: Charlotte Rindom (Det Olske Orkester), Anabela Lemos (Riddersalen), Thea Kulavig (Zangenbergs Teater), Louise Schouw (Louise Schouw Teater), Christina Worre Kann (Det Flydende Teater/ Teatergrad), Pelle Koppel (Teater V), Allan Grynnerup (Ishøj), Lasse Frank (Teatret Zeppelin) Søren Hall (London Toast), Micaëla Strøbye (Grønnegårdsteatret), Jakob Holm (Mungo Park Allerød) og Camilla Hübbe (Det Lille Teater)
  • Kenneth Gall fra Teater Hund & Co fortalte om teatrets forankring i lokalområdet, og hvordan de samarbejder med både lærere og elever.
  • Henrik Køhler tog sin Teatercentrum-kasket på og fortalte om projekter som bl.a. Kulturcrew og Kulturpakker, der skal styrke det kulturelle liv på de danske skoler. Der ligger gratis materialer på teatercentrum.dk med inspiration til arbejdet med børn og unge.

Tak for et godt dialogmøde, og til Teatret ved Sorte Hest, der var så venlige at lægge hus til mødet. Husk, at vi hele året gerne vil i dialog med jer. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har forslag og spørgsmål.

Med venlig hilsen

Johanne, Søren, Kit, Christian, Knirke og Pernille

Seneste Nyheder