Sæsonstart 2024/25 – alt du skal vide

Kampagner

Fra fredag den 19. april kører Teaterbilletter presale kampagne med forsalg af den kommende sæson til de over 17.000 medlemmer af fordelsklubben Mit Teater.

Maj-kampagne
Vi har stadig udfaset Maj-rabatten, men fokuserer fortsat på at styrke forsalget af den kommende sæson. Fra den 24. april kl. 12 til 31. maj kører vi maj-kampagne på Meta, Google og Displaynetværker med størstedelen ad sæsonens forestillinger i salg og et budskab om, at man får et gratis medlemskab af Mit Teater ved køb af billet til den kommende sæson.

CPH Stage-kampagne
Igen i år arbejder vi strategisk sammen med CPH Stage om salg af billetter og klubmedlemskaber på CPHSTAGE.DK. Fra den 24.4 – 31.5 kan kunder, der køber billetter til en forestilling tilknyttet CPH Stage, også erhverve sig et gratis Mit Teater medlemskab. Resten af året koster et medlemskab 100 kr. 

Kunderne kan også igen i år erhverve sig gratis medlemskab af Mit Teater under maj-kampagnen ved køb af en billet på Teaterbilletters website samt på Nørrebro Teaters, Betty Nansen Teatrets, Folketeatrets og Østerbro Teaters websites.

Som noget nyt, kan kunderne tilmelde sig de fire ovenstående BilletBillet-teatres nyhedsbreve i købsflowet på teaterbilletter.dk. Vi er i fuld gang med at indføre samme mulighed for de Scenit-teatre, som har egen portal.

Alle teatre i samarbejdet kan i Tereba desuden lægge links til deres nyhedsbrev, website, Facebook og Instagramprofil og på den måde få en dybere relation til kunderne. Læs vejledning til dette HER.

Åbent hus for publikum ifm. sæsonlancering

I samarbejde med de fire BilletBillet-teatre inviterer Teaterbilletter det trofaste teaterpublikum til sæsonlanceringsarrangementer på de fire teatre den 24. april fra kl. 12. Der bliver åbent hus med bl.a. mad og drikke, præsentation af den kommende sæson, kostumeloppemarked og salg af billetter til alle samarbejdets forestillinger. Se programmet på teaterbilletters hjemmeside under Inspiration.

Teaterkataloget 2024-25

Teaterkataloget 2024-25 har undergået et redesign i forbindelse med den opfriskede visuelle identitet på det nye website. Det er stadig Imperiet der står bag design og layout, og kataloget udkommer både i en fysisk og en digital udgave. Vi har efter optælling af tilbageværende kataloger fra indeværende sæson, reduceret antallet fra 65.000 til 60.000 for den kommende sæson. Kataloget er trykt hos Kailow A/S, og for at opnå højst mulige grad af bæredygtighed er Teaterkatalogets CO2-aftryk beregnet i samarbejde med Bæredygtigt Kulturliv NU. Beregningerne er foretaget ud fra parametre som transport, papirvalg og trykkeproces. Teaterkataloget er trykt på 100% FSC-certificeret genbrugspapir.

Forsiden prydes i år af et billede fra “Sort Samvittighed #4”, Betty Nansen Teatret, venligst stillet til rådighed af Emilia Therese.

Af de i alt 60.000 trykte Teaterkataloger er 40.000 udsendt fra tirsdag den 16. april til alle, der har bestilt det og/eller er medlem af Mit Teater og har afgivet samtykke til trykt markedsføring. De resterende kataloger leveres til folkebiblioteker i hovedstadsområdet og på Sjælland samt kulturcafeer og teatre.

I kan forvente at modtage kataloger på teatrene fra tirsdag den 16. april. Hvis I løber tør, kan I bestille flere hos Søren Veien på sv@scenit.dk. Vi udsender kataloger til publikum indtil den 1. oktober eller så længe lager haves.

Kom og ønsk din kollega god sæsonstart!

Traditionen tro inviterer Teaterbilletter til den store årlige sæsonlancering!

Tid: Onsdag den 24. april kl. 15-17
Sted: Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Allé 57, 1820 Frederiksberg

  • Bobler & flødeboller
  • Gruppebillede
  • Få det nye Teaterkatalog udleveret
  • Kollegialt samvær med alle, der er med i Teaterbilletter samarbejdet

  • Du er altid velkommen til at komme til os med input og spørgsmål. Kontakt kommunikationsansvarlig for Teaterbilletter Kit Barbara Blædel kit@teaterbilletter.dk/ 22 44 82 15

Seneste Nyheder