Sæsonlancering og nye købsbetingelser

Kataloget bliver netop nu distribueret både i printet og online-format, og salget til den kommende sæson er i gang på teaterbilletter.dk. Vi håber, at vi alle kan samles og fejre sæsonlanceringen næste år.

I forbindelse med salgsstart til sæson 2021/22 har vi opdateret teaterbilletter.dk’s købsbetingelser. Der er tilføjet et afsnit om, at pandemier kan betragtes som force majeure.

Tilføjelsen er:

Billetter refunderes ikke, såfremt en aflysning skyldes force majeure, herunder strejke, statsindgreb, krig, ildebrand, naturkatastrofer eller lign. Det præciseres, at ethvert forhold som kan henføres til COVID-19 (Corona-virus), andre virusangreb, epidemier eller pandemier og som forhindrer eller vanskeliggør afvikling af forestillinger KAN betragtes som force majeure. Tjek de enkelte teatres hjemmesider for nærmere information.

Det er dog altid vigtigt at give publikum en god købsoplevelse, og det er god stil at refundere eller ombytte billetter, hvis kunden ønsker det.

Tilføjelsen gælder fra den 28. april 2021. Man kan derfor kun påberåbe sig force majeure i forbindelse med COVID-19 for billetter solgt EFTER denne dato. Brug force majeure ved f.eks. sognenedlukning el.lign.

Se de fulde købsbetingelser for teaterbilletter.dk
Retningslinjer for genåbningen er desværre ikke klar endnu. De vil blive opdateret her.

Seneste Nyheder