RABAT OG TILSKUD 21/22

Omsider kan vi se frem til en ny sæson forhåbentlig med nogenlunde normale tilstande. Vi åbner salget til sæson 2021/22 onsdag den 28. april kl. 12 på teaterbilletter.dk.

Husk at tjekke, at jeres forestillinger og teaterprofil i Tereba er opdateret med beskrivelse og billeder, så alle oplysninger på teaterbilletter.dk er komplette.

Kataloget er gået i trykken, så nu er det for sent at ændre priserne. Vi får en frygtelig ballade med publikum, hvis der er forskellige priser i katalog og på teaterbilletter.dk.

MAJRABAT

Vi vil gøre en stor indsats for at I alle får et godt forsalg til den kommende sæson ved at slå et slag for majrabat-billetterne.

Majrabat blev indført sidste år med det formål at styrke billetsalget i maj. På den måde kan vi fastholde vores mange trofaste publikummer, der køber billetter til hele sæsonen på baggrund af kataloget. Alle teatre og producenter, der har formidlingstilskud via Scenit, giver 40 kr. i majrabat og får et tilskud på 32 kr. fra Formidlingsordningen, svarende til 40 kr. minus moms.

Majrabatten tilbydes fra den 28. april til den 31. maj 2021.

BEREGN DIT TILSKUD

Som udgangspunkt er formidlingstilskuddet altid lig med den ydede rabat minus moms, undtagen for børn/unge gruppebilletter, som har fast pris på 40 kr. i prisgruppe C og 70 kr. i prisgruppe B. Hvis I har brug for overblik over sammenhængen mellem rabat og tilskud, så findes der to beregnere.

  • Beregneren for ”Normalsats-tilskud” kan bruges til alle billetpriser fra 125 kr. og opefter – klik her
  • Beregneren for ”lav sats-tilskud” gælder for alle billetpriser fra 80 kr. til og med 124,50 kr. – klik her

Der kan ikke gives formidlingstilskud til billetter med en løssalgspris under 80 kr.

HVORNÅR KAN DU BRUGE DIT TILSKUD?

Det er et krav for at bruge sit formidlingstilskud, at der er tale om professionel scenekunst. Dette gælder både for egnsteatre og små storbyteatre såvel som for projektstøttede eller ikke-støttede kompagnier. Husk at søge enkelt-forestillingsgodkendelse af forestillinger, hvis I ikke har fået støtte fra enten Projektstøtteudvalget for scenekunst eller som lille storby- eller egnsteater. Der er løbende ansøgningsfrist.

Skal du søge forestillingsgodkendelse? Følg dette link

Arrangementer, der ikke er professionel scenekunst (oplæsninger, revyer, musik osv.) kan ikke få formidlingstilskud. I behøver ikke at tilbyde majrabat til den type arrangementer.

Seneste Nyheder