Opret næste sæsons turné-forestillinger nu

Bemærk: Dette nyhedsbrev er mest til dig, der er turnéproducent.

Danmarks Teaterforeningers Teaterseminar nærmer sig. Det afholdes i år i Esbjerg fra den 20.-22. november 2020.

Det betyder, at teaterarrangørerne går i gang med at orientere sig i udvalget af forestillinger, og derfor er det nu på tide at oprette den eller de af jeres produktioner, som skal på turné i sæson 2021/2022.

Husk særligt at notere: journalnummerscenetekniske kravsalgspriser og kontaktoplysninger.

Her finder du manualen til oprettelse af din produktion.

Hvis din produktion er oprettet i en tidligere sæson, kan den kopieres.

Se manualen for kopiering her.

Oprettelse giver synlighed

Al information, du indtaster om turnéproduktioner, videresender Scenit til Den Grønne Brochure, som er teaterforeningernes side, og til Den Røde Brochure online, som viser de forestillinger, der er godkendt til Refusionsordningen.

Husk at tilføje arrangør

Husk at tilføje arrangør, når du har solgt din forestilling. Så er det meget nemmere for teaterforeningen/kulturhuset osv. at oprette spilleperioden/spilledagen, og dermed sendes data til Scenen.dk, Kultunaut, Jysk Fynske Medier og andre sites, der formidler scenekunst i Danmark.

Du kan anmode arrangøren, der har købt din produktion, om at oprette arrangementet. Søg arrangøren frem og indtast første spilledag og spilletidspunkt i Tereba.

Arrangøren får besked på mail, og arrangementet vil ligge som en kladde under arrangørens profil. Producenten får overblik over sin turné og hjælper sin arrangør i gang med at oprette arrangementet.

Hvis du selv er både producent og arrangør, så husk også at oprette dit eget arrangement. Ellers bliver din spilleperiode ikke synlig på Scenen.dk m.fl.

Se Tereba-manualen ”Tilføj arrangør”.

Fra stationær forestilling til turné

Hvis din stationære forestilling skal på turné, kan du ændre produktionens status ved at trykke på ”Tilføj turné”. Fanebladet ”Turné” vil blive synligt, og her kan du udfylde alle de nødvendige turnéoplysninger, som mulige arrangører behøver.

Turnéoplysningerne bliver vist på ProduktionssidenDen Røde Brochure Online og Den Grønne Brochure Online.

Har du brug for hjælp, så står Knirke som altid klar på telefon 35 24 01 00 eller på mail knirke@scenit.dk.

Seneste Nyheder