Nyt bestyrelsesmedlem i Scenit

Scenit fik i forbindelse med sit bestyrelsesmøde i december 2020 et nyt bestyrelsesmedlem i form af Peter Mark Lundberg, der er direktør i Dansk Teater.

Peter Mark Lundberg indtræder i bestyrelsen i privat kapacitet og som et ekstra medlem i bestyrelsen, der derfor nu har i alt seks medlemmer inkl. formand Henrik Køhler. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Christian Have, Henning Kærsgaard, Trine Wisbech og Christina Østerby.

”Peter Mark Lundberg supplerer Scenits bestyrelse med gode kompetencer både på det politiske og det organisatoriske plan. Vi er sikre på, at han vil blive en værdifuld tilføjelse,” udtaler Scenits bestyrelsesformand, Henrik Køhler.

Peter Mark Lundberg har tidligere været biblioteks- og kulturhuschef i Høje-Taastrup Kommune og før da kampagnechef for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg. Han er desuden bestyrelsesmedlem i Bycykelfonden og Teatercentrum. Har en BA i retorik fra Københavns Universitet, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har et diplom i offentlig ledelse.

Seneste Nyheder