Ny Teatertur-folder til skoler og daginstitutioner

Før skolernes vinterferie udkom den nye Teatertur-folder med oversigt over forestillinger for børn og unge på de teatre, der er tilknyttet Scenits del af Teaterbilletter-samarbejdet.

Folderen er distribueret til næsten 900 skoler og daginstitutioner i Hovedstadsområdet og på Sjælland. Den viser det store udbud af forestillinger for børn og unge i vinteren/foråret 2023.

Folderen er opbygget, så det er nemt at få overblik over forestillinger til den aldersgruppe, som er relevant – uanset om man skal i teatret med vuggestuebørn eller en gymnasieklasse. Alle forestillingerne er både til salg på teaterbilletter.dk og på teatertur.dk.

Hjemmesiden teatertur.dk er helt tilrettelagt efter læreres og pædagogers behov. Ud over at hjemmesiden er opbygget efter de samme aldersgrupper, som man arbejder med som lærer og pædagog, kan man f.eks. søge efter forestillinger med et bestemt antal ledige billetter. Det kan f.eks. være nyttigt, hvis man skal 3 klasser afsted sammen og derfor har brug for 75 pladser. Man kan søge efter forestillinger i sin egen kommune og inden for et bestemt datointerval.

Scenit har etableret hjemmesiden og den tilhørende folder for at styrke formidlingen af teateroplevelser til skoler og daginstitutioner. Desværre kan man stadig se, at skolers og dagsinstitutioners teaterture ikke er kommet rigtigt i gang igen efter corona. Scenit gør en stor indsats for, at scenekunst igen skal blive en fast del af de kulturoplevelser, der møder alle børn i løbet af deres opvækst.

Seneste Nyheder