Læg dit videomateriale i Tereba nu

NB. Dette nyhedsbrev er primært til turnéproducenter.

Efter et veloverstået virtuelt teaterseminar i weekenden kan teaterforeningerne nu for alvor kaste sig over at få næste sæsons repertoire på plads.

Idet teatrene i højere grad må præsentere sig selv digitalt, har Tereba fået en ny funktion, der gør det muligt at uploade videomateriale, såsom teaser og trailere, om forestillingerne.

Teaterforeningerne bruger Den Røde Brochure Online, Den Grønne Brochure Online og Produktionssiden.dk til at få overblik over udbuddet af turnéforestillinger. Det vil sige, at de forestillinger, der er indtastet i Tereba, er synlige for teaterforeningerne på førnævnte sider.

Vi opfordrer derfor til, at I hurtigst muligt logger på Tereba og får lagt jeres videomateriale op, så teaterforeningerne kan orientere sig i det.

I kan indsætte links til jeres videomateriale fra YouTube eller Vimeo, efterhånden som I producerer det, og der er plads til fem videoer per forestilling. Man kan nemt ændre rækkefølgen af videoerne i Tereba.  

Hvordan lægger jeg videomateriale op?

Hvis der er tale om en eksisterende produktion, som du vil tilføje videomateriale til, så se denne guide.

Hvis du skal oprette produktionen fra bunden inkl. videomateriale, hjælper denne guide.

Du kan se alle Tereba-manualer her.

Brug for hjælp?

Har du brug for yderligere hjælp, er Knirke klar på info@tereba.dk eller telefon: 35 24 01 00 (mandag-tirsdag og torsdag fra kl. 10-16, fredag fra kl. 10-15).

Seneste Nyheder