KOM MED PÅ TEATERTUR

Vi er i fuld gang med at udvikle vores nye salgssite teatertur.dk henvendt til daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser.

Formålet med teatertur.dk er at formidle børne- og ungdomsforestillinger i salg til daginstitutioner og skoler m.v. Teatertur skal give overblik, gøre det nemt at købe billetter til store grupper og vække lysten til at tage på teatertur med børnehavegruppen og klassen.

Samtidig skal det give administrative lettelser til teatrene ved, at Billetten håndterer faktureringen (inkl. EAN). Der lægges et fakturagebyr på ordren, hvis daginstitutionen/skolen vælger fakturabetaling. Man kan naturligvis også betale med kort.

ALDERSGRUPPER

På teatertur.dk har forestillingerne tydelig aldersanvisning. På den måde kan lærere og pædagogerne nemt finde en forestilling, der passer til deres børne/ungdomsgruppe. På teatertur.dk viser vi både en generel aldersgruppe fx børnehave og jeres specifikke aldersgruppe. Hvis I fx har en forestilling for aldersgruppen 2-4 år, afkrydses både vuggestue og børnehave. Så kommer forestilling frem både ved søgning på vuggestue og på børnehave med tydelig angivelse af målgruppen 2-4 år.

HVORDAN KOMMER MIN FORESTILLING MED?

Hvis du sælger børn/ung gruppebilletter, så kan du nemt få din forestilling på teatertur.dk. Du skal bare logge ind i Tereba og finde dit arrangement.

  • Tryk på fanen ”Billetsalg”
  • Gå til ”Billetter i salg Teaterbilletter.dk”
  • Svar ja eller nej til ”Udbyd billetter i salg”
  • Hvis ”ja” skal aldersgruppe udfyldes (vuggestue, børnehave m.fl.)
  • Indsæt gerne et link til undervisningsmateriale (synligt på forestillingssiden)

Benyt allerede nu funktionen i Tereba. Så kan vi forberede billetsalget på teatertur.dk samtidig med sæsonoprettelsen på teaterbilletter.dk. På den måde får teatertur.dk et stort udvalg af aktuelle forestillinger i salg, når vi lancerer det i maj-måned.  

Seneste Nyheder