KATALOG OG SALGSSTART

Forårets første kampagne “Bestil Teaterkataloget 2021-22” er skudt i gang. I år kan publikum både få det fysiske katalog tilsendt med posten eller de kan få adgang til vores online teaterkatalog via. mail.

Du og dit teater er velkommen til at give Teaterkataloget opmærksomhed på jeres hjemmeside og sociale medier.

Download grafik til “Bestil Teaterkatalog” kampagnen.

MAJ-KAMPAGNE

I forbindelse med udgivelse af Teaterkataloget kører vi den tidsbegrænsede kampagne – Maj-kampagnen. Formålet er at styrke forsalg og tilgodese katalogkunderne ud fra devisen “Køb tidligt og få rabat”.

Teaterproducenter og teatre, der er med i Scenits del af Teaterbilletter-samarbejdet skal udbyde maj-kampagne-billetter (begrænset periode).

Læs mere om Klub Mit Teater og Maj-kampagnen.

SALGSSTART D. 28. APRIL 2021

Husk at tjekke, at I har lagt både beskrivelse og billede af jeres produktioner i Tereba, så spilleperioderne bliver vist godt på teaterbilletter.dk. Husk også at lægge et profilbillede og en beskrivelse af jeres teater/kompagni i Tereba, så I også får en flot profilside på teaterbilletter.dk/teatre.

FORHØJET ORDREGEBYR

Fra d. 28. april 2021 forhøjer vi ordregebyret på alle ordrer på teaterbilletter.dk fra 5 kr. til 10 kr., så vi kan kompensere for det faldende tilskud fra Formidlingsordningen.

Billetgebyrer holdes uændret 10 kr. pr. billet over 80 kr. 5 kr. pr. billet under 80 kr. intet gebyr på børn/ung-gruppebilletter og intet gebyr på tilkøb (picnickurv og lign.)

Seneste Nyheder