HUSK TEKST OG FOTO – også til web

VIGTIGT! ANG. SÆONOPRETTELSER OG -KATALOG

Husk tekst, foto og Majrabat-priser

Vi er nu gået i gang med at oprette arrangementer, som skal i salg på teaterbilletter.dk i sæson 21/22. Desværre kan vi se, der er mange, som har enten mangelfulde eller slet ingen forestillingsbeskrivelser i Tereba. Derudover mangler en del af jer også at indsætte arrangements foto. Majrabat-priser er også vigtige at få sat ind, så vi kan lancere den kommende sæson med et brag og opnå et godt forsalg. Det er snart sidste chance.

Korrekturlæsning – send en mail

Når du har uploadet tekst og billeder til annoncemodulerne, så læs grundigt korrektur, inden du indsender. Hvis I er flere om at læse korrektur på annoncen, så hjælp os (og jer selv) ved at samle jeres rettelser og send dem i én mail.

Vi modtager en del spørgsmål angående annoncemodul og sæsonoprettelse. Find svar her.


  • Skal jeg kun indtaste i annoncemodulet? NEJ! De informationer, du indtaster og uploader i annoncemodulet, har ikke tilknytning til teaterbilletter.dk, men alene til teaterkataloget. Du skal derfor OGSÅ indtaste dine informationer i Tereba, som du plejer.
  • Hvor skal jeg indtaste Majrabatten? Det er vigtigt, at du husker at indsætte Majrabat på dit arrangement. Majrabatten (som er den samme pris som Abonnement/Mit Teater) indtastes i prisskemaet under ”Særrabat til voksne”.
  • Hvorfor kan jeg ikke få adgang til annoncemodulet? For at kunne udfylde annoncemoduler i Tereba, skal dine arrangementer distribueres. Derefter kan annoncemodulerne tilgås (tryk “vælg” i stedet for “rediger”, når du står på siden med arrangementer i Tereba).
  • Husk også at sende logo til Søren på sv@scenit.dk

BEMÆRK! MANGELFULDE ARRANGEMENTSOPRETTELSER I TEREBA BLIVER IKKE GODKENDT – OG KOMMER DERMED IKKE I SALG!

Seneste Nyheder