Har du husket alt?

Vi er i gang med årets Tereba sommerrengøring. Til efteråret lukker vi helt ned for sæson 21/22 i Tereba, og dermed lukkes mulighed for indtastning i Tereba. Efterfølgende sendes data til Danmarks Statistik og scenekunstarkiv.dk. Det er derfor NU, du skal finpudse din Tereba-profil, og indtaste det du har glemt i sæson 21/22.

  • indtast alle dine produktioner for sæson 21/22. Arrangører/indkøbere skal kunne finde produktionsdata på Produktionssiden bl.a. journalnummer og, forestillingspris.
  • opret alle dine arrangementer for sæson 21/22. Al data om, hvor og hvor meget scenekunst, der er blevet opført i sæsonen, er vigtig for scenekunst statistikken og vigtig for branchen.
  • tjek og opdater stamdata i Tereba. Hvis vi ikke har de rigtige kontaktinformationer, så kan vi ikke få fat i dig, hvis der skulle være brug for det. Det gælder også samarbejdspartnere og kunder.

Find hjælp i vores Tereba-manualer

Hvis du er rigtig god, bør du nu …

  • indtaste alle produktioner for sæson 22/23. Din produktion vil ligge på Produktionssiden, hvor arrangører/indkøbere af scenekunst vil kunne orientere sig. Husk at opdatere journalnumre og angiv forestillingsprisen.
  • oprette arrangementer for sæson 22/23. Alle forestillinger kommer på Scenen.dk, hvor de er synlige for publikum. Det er gratis synlighed, og du indsætter dit eget billetlink.

Har du spørgsmål til Tereba eller er der noget, der driller? Skriv en mail til Knirke på info@tereba.dk eller ring til tlf: 35240103.

Seneste Nyheder