DEADLINE FOR TILMELDING TIL SÆSON 2022-23

TILMELDING TIL TEATERBILLETTER-SAMARBEJDET I SÆSON 2022/23

Deadline for den årlige tilmelding til Scenit/Teaterbilletter-samarbejdet nærmer sig. Ansøgningen, som vi kalder TILFO, er en fælles ansøgning om formidlingstilskud hos Slots- og Kulturstyrelsen.

Der er mange fordele ved at være med i billetsalgs-/rabat-/markedsførings- og administrationssamarbejdet.

Fordelen ved fælles ansøgning er for det første, at man selv slipper for ansøgningsproceduren og for hele afrapporteringen til Slots- og Kulturstyrelsen. Desuden er alle regnskabsteatre med i “den solidariske pulje”, hvor overskydende tilskud fordeles til dem, der har solgt flere billetter med rabat, end deres eget tilskud dækker. Endelig står Scenit for den fælles markedsføring af sitet teaterbilletter.dk fra det store sæsonkatalog over nyhedsbreve til masser af aktivitet på sociale medier.

Tilmeldingen foregår via linket nedenfor. Der vil I møde formularen TILFO. Tilmeldingsfrist er mandag den 13. december 2021.

Mange af jer kender til formularen, og derfor vil det blot kræve ’tilmelding’, hvis I er et regnskabsteater. Dermed kan I få tilskud på baggrund af regnskabs- og billetindberetning for sæson 2020/21, som Scenit har indsendt til Slots- og Kulturstyrelsen.

Hvis teatrets billetsalg i 2020/21 er afveget væsentligt fra normalsalget, skal der søges som budgetteater. Dette vil nok være tilfældet for mange pga. Corona-nedlukningen. Man kan se sine billettal for sæson 2020/21 i den sæsonopgørelse, som er sendt på mail til hvert enkelt teater i juli 2021. Kontakt os hos Scenit, hvis I er i tvivl.

Hvis I er et budgetteater, skal I indtaste oplysninger om de forestillinger, I ønsker tilskud til. Budgetteatre får tildelt formidlingstilskud på baggrund af et billetbudget. For budgetteatre er det nødvendigt at oplyse: spillested, salskapacitet, spilleperiode, antal offentlige opførelser, belægningsprocent samt budgetteret billetsalg og sumtal for alle forestillinger.

Hvis I er et teater, der præsenterer gæstespil, vil vi anbefale, at det er gæstespillet selv, der tilmelder sig Teaterbilletter-samarbejdet, og dermed får sit eget formidlingstilskud. I forhold til det kommende sæsonkatalog vil gæstespillet normalt blive en del af spillestedets annoncesider. Send gerne info om denne tilmelding videre til jeres gæstespillende teatre, eller giv os et praj om at kontakte dem.

Du kan se rabatstruktur samt andre vigtige informationer om samarbejdet i Formidlingshåndbogen for 2022/23. I vil senere skulle indtaste oplysninger i Tereba til udarbejdelse af katalog og klargøring på salgssites, så vi er klar til sæsonlancering den 27. april 2022.

DEADLINE FOR TILMELDING ER MANDAG D. 13. DECEMBER 2020 KL. 23.59

TILMELD DIG HER

Har du kendskab til andre teatre, projekter eller gæstespil, som kunne være interesserede i at deltage i samarbejdet for den kommende sæson, så videresend denne mail til dem eller bed os om at kontakte de pågældende producenter.

Bedste hilsner fra os hos Scenit
Johanne og Søren

Seneste Nyheder