TURNÉFORESTILLINGER TIL DANMARKS TEATERFORENINGER

Alle turnéproduktioner bliver synliggjort for de danske teaterforeninger på Den Grønne Brochure Online.

Skal din produktion på turné i 20/21? Så er det vigtigt, at du får oprettet dine turnéproduktioner i Tereba. 

Onsdag d. 5. februar 2020 gør Danmarks Teaterforeninger klar til deres fællesansøgning om formidlingstilskud, Pulje 3. I den forbindelse trækker de data om turnéproduktioner 20/21 fra Tereba. Det vil være en stor hjælp for teaterforeningerne og dig, hvis alle produktioner (titel og produktions-ID) med produktionens godkendte støtteordning (fx formidlings- eller refusionsgodkendt) ligger klar i Tereba, inden Danmarks Teaterforeninger trækker data.

ANMOD DIN TEATERFORENING/ARRANGØR

I Tereba kan turnéproducenten anmode en teaterforening eller anden arrangør (der har købt din turnéproduktion) om at oprette et arrangement.

Du skal blot søge din arrangør frem og indtaste første spilledag og spilletidspunkt. Arrangøren får besked på mail, og arrangementet vil ligge som en kladde under arrangørens profil.

Fordelen ved funktionen er, at du som producent får overblik over din turné, og du hjælper din arrangør i gang med at oprette arrangementet. Når arrangementet er oprettet, bliver arrangementet synligt for publikum på scenen.dk.

LÆS HVORDAN I MANUALEN “ANMOD ARRANGØR”

BRUG FOR TEREBA-HJÆLP?

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til Tereba, så ring til os på tlf. 35 24 01 00 eller skriv en mail til info@tereba.dk. Vi vil gerne hjælpe dig på vej.

Med venlig hilsen

Knirke, Trine, Søren, Johanne og Pernille

Seneste Nyheder