Teater Solaris

Adresse:
Tølløsevej 64
4330, Hvalsø

Teater Solaris aktiviteter er drevet af et højt kunstnerisk niveau og ønsket om samtidig at være en platform for åndsdannelse med et uendeligt rum til at vokse og plads til mange forskellige slags mennesker og aktiviteter. Teater Solaris arbejder på at udbygge de gode faciliteter på Sonnerupgaard Gods, så de bliver optimale til at vise teater, samtidig med at de kan bruges til prøver, workshops og undervisning.

Teater Solaris ønsker at tage et ansvar for at teatret bliver relevant for befolkningen, og at der skabes nye rammer og formater for teatermødet, hvor der er plads til fordybelse, mod og humanisme. Vi har ikke kun et ”publikum”, men varige og værdifulde relationer med alle slags folk.
Teater Solaris er fyldt med ambitioner og unikke visioner for hvordan dette kan realiseres og har udstukket 3 retninger for dette arbejde:
1)At skabe og producere nyskreven dramatik – især indenfor musikteater.
2)At give plads til et ægte multikulturelt teater, både i forhold til medvirkende og publikum.
3)At være et internationalt samlingssted for professionelle scenekunstnere.

Teatrets aktiviteter består af følgende:
1)En stor årlig nyproduceret forestilling.
2)En international teaterfestival – og evt. præsentationer løbende.
3)Værtskab for residencies, hvor internationale kunstnere kan bo og arbejde i perioder.
4)Deltagelse i internationale netværk og co-produktioner.

Teater Solaris er placeret i Lejre Kommune, hvor der er højt til loftet, en fantastisk natur og en stærk vikingehistorie – alt sammen en inspiration for teatrets arbejde

Kontakt:
53800470