GLiMT

Adresse:
Otto Busses Vej, c/o Udviklingsplatformen for Scenekunst, Bygning 48 5, A
2450, København SV

GLiMT er et professionelt scenekunstkompagni, der blev skabt i 2002 af Camila Sarrazin og Lars Lindegaard Gregersen.

GLiMT arbejder med at kombinere cirkus, dans og fysisk teater til nye, udfordrende former, der kan udtrykke de spørgsmål, som er mest presserende i vores tid og samfund. GLiMT har igennem tiden skabt 15 større og mindre forestillinger, fået stor anerkendelse fra publikum og presse, og har turneret i Danmark, Sverige, Norge, Belgien, Frankrig, Schweiz, Italien, Spanien, Slovakiet, Østrig, Slovenien, Serbien og Chile.

GLiMTs scenekunstneriske arbejde udvikles sammen med hele det kunstneriske hold involveret i de specifikke projekter. Igennem tiden er der opstået en større og større fokus på relationen mellem fysisk performer og scenografi og det fysiske arbejde mellem begge. GLiMTs forestillinger spænder bredt; fra stedbestemte forestillinger i bygninger og skove, små intimforestillinger til større blackbox opsætninger.

De 2 kunstneriske ledere har hver deres tilgang til det kunstneriske arbejde og inspirerer og udfordrer hinanden i hver deres projekter. Dette gør også at der er en væsentlig udvikling og forskellighed i hver forestillings udtryk.

Udover GLiMT´s forestillinger skabes også større undervisningsprojektet, f. eks. Valby Sommercirkus, Evolution på Helsingør Lilleskole og det aktuelle projekt ScenEx – et teatermøde mellem unge og GLiMT´s fysiske udtryk i Tårnby.

Kontakt:
28605521