ACT (Afro-Cosmopolite Thespians)

Adresse:
c/o Udviklingsplatformen Otto Busses Vej 5a 5
2450, København SV

IDENTITET

ACT er en professionel mangesidet teater selskab i Danmark, der beskæftiger sig med en bred vifte af scenekunst, uddannelse og produktioner i engelsk primært, men ikke udelukkende. Den kosmopolit samfund effekt er en hybrid af kreative stammer fra 21 forskellige nationaliteter repræsenteret i ACT er 30 stiftende medlemmer og altid ser frem til at byde velkommen til nye ansigter.

FORMÅL

Den oprindelige hensigt bag skabelsen af ​​ACT er at æstetisk omfavne & afspejler kulturel spredning.

VISION

ACT vision er at have flere kulturer deler en scene. Omvendt er det kunstneriske politik at forbinde teaterfolk globalt og handle som en inter-kulturelle kreative integrator af hensyn til omfavne kulturel egenart og mangfoldighed i kunst sektoren danske bredt og mere specifikt i teater. Oprettelse mester stykke produktioner gennem lokale, regionale og tværs kontinentale samarbejder.

MISSION

Den generelle opgave at ACT vil gennemføre for at opfylde hendes formål er segmenteret inden for fem kunstneriske genrer, hvoraf en given to kan samarbejde for at producere et kunstprojekt.

1. Theatre: At producere mindst to tekstbaserede teater produktioner i år.

2. Musik: At producere tilfældige musik til teater produktioner.

3. Film: At producere veldokumenterede dokumentarfilm med fokus på historier fra det globale syd.

4. Visuel kunst: At producere en løbende skræddersyet billedkunst produktioner, der giver en kreativ stemme til både indvandrer og flygtninge fællesskaber.

5. Skole projekt: At producere intensive workshop klasser for at forbedre specifikke kunst ydeevne evner for alle.

Det mest karakteristiske Essensen af ​​ACT er at være enige i lidenskab og samtidig skabe en pulje af lokale talenter fra alle nationer, alle etniske grupper og alle kulturelle baggrunde inden Skandinavien primært.

Så i stedet traske de forudsigelige, ACT yndefuldt ventures ind i ukendt farvand for kulturel mangfoldighed, i teater, til fælles bedste at fejre distinkt entydighed mens integrere i alle samfundets niveauer.

ACT er ikke etnocentrisk. ACT er kunst-centreret. Muligvis excentrisk!

Thes • pi • en (THES “PE-ən): (navneord) en teatralsk performer: skuespiller, skuespillerinde, afspiller. Ordet stammer fra skuespilleren Thespis, der gik rundt oldtidens Athen trække en trækvogn, oprettelse af en type one-man spil, hvor han viste dårlig opførsel af mennesket. Hans nutidige Solon ilde ham, at tro, at det, han viste på scenen snart ville blive handlet ud i virkeligheden, så godt. Thespis betragtes som den første aktør i historien og udtrykket “Thespians” blev den universelle navn for professionel skuespiller / skuespillerinde.

Kontakt:
52684667