Sekretariatet

Johanne Prahl

Direktør

Ansvar for strategi, forretningsudvikling, fundraising og kommunikation og meget mere. Tidligere kulturchef i Bikubenfonden bl.a. med ansvar for scenekunstområdet. Cand.mag. i litteraturvidenskab.

LinkedIn

Trine Runge

IT-arkitekt

Cand. IT i Softwareudvikling 2005 fra IT-Universitetet i København. Skuespilleruddannet 1986 fra skolen v/ Odense Teater. Siden 2011 IT-arkitekt på Teaterbilletter.dk, hvor hovedfokus er på Teater Register Basen (Tereba).

LinkedIn

Søren Veien

Projektkonsulent

Kommunikation og markedsføring vedr. sites og sæsonkatalog. Kontakt til teatre og producenter vedr. Teaterbilletter.dk-samarbejdet og formidlingsordningen. Tidligere administrator for Zangenbergs Teater.

LinkedIn

Kit Blædel

Kommunikationskonsulent

Ansvar for kommunikation af Teaterbilletter.dk – website, nyhedsbreve, sociale medier og PR. Mødereferent i Styregruppen. Tidligere kommunikationschef i Koppel-familiens eventvirksomhed Cowbell. Cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling.

LinkedIn

Knirke Christiansen

Tereba Support & Administration

Support til brugere af Tereba, samt godkendelse af arrangementer. Administration af formidlingstilskud til teatrene. Tidligere kontorfuldmægtig på Det Kongelige Teaters billetkontor Client Support på BilletNet. Abonnement og gruppe/erhvervskunde ansvarlig for Arte / BilletNet. Stud. Cand. Phil. Kunst og arkitektur historie.

Pernille Egebæk Vadstrup

Akademisk medarbejder

Cand. mag. i dansk og billedkunst. Ansvarlig for kommunikation til branche og publikum i forhold til scenen.dk og scenen.dk's facebook samt dokumentation af dansk scenekunst i Tereba til scenekunststatistikken

Louise Holst

Kommunikationsassistent

Studerer Teater- og Performancestudier

Mille Wienberg

Studentermedhjælper

Studerer Multimediedesign på KEA

Poul Buhl

Bogholderi og Regnskab

Bogholder