Teaterbilletter har været i udviklingsmode. Pr. sæson 19/20 vil vi indføre et nyt klubkoncept Teaterklub Mit Teater. Formålet med Teaterklub Mit Teater er at skabe en dybere relation til de eksisterende Teaterrabat-kunder samt at få de mange løssalgskunder ind i klubben og i teatret oftere.

Teaterklub Mit Teater består af 3 medlemskaber:

  • Kunder der opnår teaterrabat ved køb af 3 forestillinger eller flere
  • Solo-medlemskab til 75 kr. til én person
  • Duo-medlemskab til 150 kr. til én person med ledsager.

Efter køb af et klubmedlemsskab opnår medlemmer teaterrabat, og medlemsskabet er tjent ind ved et eller to køb – afhængig af forestillingspris. Teaterklub Mit Teater er ikke sæsonbunden, men medlemsskabet har gyldighed et år fra købsdato. Det vil være muligt at melde sig ind i klubben fra sæsonlanceringen d.1 maj 2019.

Klubmedlemmer får ud over teaterrabat adgang til en udvidet personlig profil på teaterbilletter.dk, som vil indeholde en række medlemsfordele.

  • Gratis online billetbytte op til 48 timer før forestillingen (visse forestillinger undtaget)
  • Nye videoer og podcasts
  • Anbefalinger af aktuelle forestillinger
  • Invitationer til unikke events kun for klubmedlemmer
  • Teaterkataloget tilsendt med posten til hjemadressen.

Der bliver ikke rørt ved den eksisterende sæsonbaserede Teaterrabat-ordning, hvor kunden køber minimum tre forestillinger på en gang, og dermed opnår teaterrabat. Derimod vil disse kunder også få adgang til en udvidet personlig profil på teaterbilletter.dk med samme medlemsfordele som klubmedlemmerne.

Indtægten fra salg af medlemsskaber vil bl.a. gå til IT-udvikling, unikke events og administration og markedsføring af klubben.

Klubkonceptet er udviklet af Teaterbilletters sekretariat og Markedsføringsgruppe, testet af konsulentvirksomheden InterMail og godkendt af Teaterbilletters Styregruppe.

Hvis I har spørgsmål til Teaterbilletters nye klubkoncept Teaterklub Mit Teater, så skriv en mail til kommunikationsansvarlig Kit Blædel, kit@teaterbilletter.dk

Tilføj en kommentar

You must be logged in to post a comment.