Kundegebyr på billetsalg via Teaterbilletter.dk

Fra salgsstart for sæson 2018/19, den 25. april 2018, indfører vi kundegebyr på billetsalg via Teaterbilletter.dk. Vi har længe holdt billetsalget gebyrfrit, men der er mange administrative og tekniske udgifter forbundet med at drive hjemmesiden samt med at leve op både til persondataforordningen og publikums krav til nemt online-køb.

Vi har haft mange diskussioner både i følgegruppen, i samarbejdet med BilletBillet og i bestyrelsen om kundegebyrer ved salg på teaterbilletter.dk i det forgangne år. Vi er blevet enige om at indføre gebyrer ved onlinesalg på teaterbilletter.dk fra salgsstart for sæson 18/19. Gebyrerne vil gælde alle forestillinger i salg fra den dato – inkl. forestillinger tilknyttet sæson 17/18.

Vi har stort fokus på at kundegebyret ikke må skade billetsalget og der er derfor en friholdelse af billetgebyrer på Ung gruppe-billetter, som primært retter sig mod skoler, børnehaver m.fl. Der kommer desuden reduceret gebyr på billetter under 80 kr.

Kundegebyrer på Teaterbilletter.dk

Alle priser inkl. moms Kr.
Ordregebyr pr. ordre uanset billetantal 5,-
Gebyr pr. billet >=80 kr. 10,-
Gebyr pr. billet <80 kr. 5,-
Ung gruppe/skolebilletter 0,-
Fribilletter 0,-
Tilkøb (mad, drikke osv.) 0,-

Ordregebyret skal dække løbende drift af hjemmesiden, som er en fælles udgift for Scenit og BilletBillet. De øvrige kundegebyrer vil blive fordelt mellem de to organisationer i forhold til det reelle salg

Tilføj en kommentar

You must be logged in to post a comment.