Bonus fra billetsalg med gebyr til Scenit teatrene

Teaterbilletter-samarbejdet indfører kundegebyrer fra onsdag den 25. april 2018. Der indføres ensartede gebyrer for både BilletBillet-teatre og teatrene i Scenit-samarbejdet. Der tages 8 kr. i kundegebyr ekskl. moms på alle billetter, der koster 80 kr. eller derover og 4 kr. i kundegebyr ekskl. moms for billetter, der koster 79,50 kr. eller derunder. Der tages ikke gebyr for ung gruppe-billetter, fribilletter og tilkøb (mad og drikke solgt sammen med billetterne).

Kundegebyrerne er vigtige for, at vi kan bringe teaterbilletter-samarbejdet videre, imødekomme behovet for digital udvikling og for at styrke scenekunsten i folks bevidsthed. Vi har valgt at lave en struktur, der i høj grad friholder børn og unge for gebyrer eller sikrer, at de kun betaler det lave gebyr. Dette valg bunder i et ønske om at sikre børn og unges adgang til teateroplevelser, fordi vi er overbevist om, at mødet med det levende teater er en vigtig del af børns dannelse.

For teatrene i Scenit-samarbejdet indfører vi desuden en bonusordning, hvor teatret får 2 kr. i bonus pr. billet solgt med det høje gebyr og 1 kr. i bonus pr. billet solgt med det lave gebyr. Bonus udbetales i forbindelse med tilskudsudbetalingen, efter spilleperioden er afsluttet. Bonussens størrelse bliver evalueret af Scenits bestyrelse hver sæson.

Vi håber på, at den nye bonusordning kan styrke teatrenes egen markedsføring. Tanken er naturligvis også at styrke teaterbilletter.dk ved at gøre det attraktivt for jer at sætte alle jeres billetter til salg på den fælles platform.

Se mere om kundegebyrer her: http://www.scenit.dk/ikke-kategoriseret/kundegebyr-paa-teaterbilletter-dk-fra-25-april

Tilføj en kommentar

You must be logged in to post a comment.