Bestyrelsen

Henrik Køhler

Formand

Sekretariatsleder, Teatercentrum. Formand for Børneteatersammenslutningen (BTS). Bestyrelsesmedlem i Dansk ITI & Teaterunion. Henrik Køhler er uddannet skuespiller. Har i en årrække været administrativ leder af Teatret Riddersalen.

Christina Østerby

Bestyrelsesmedlem

Direktør for Gyldendals Bogklubber. Tidligere Chef for Planlægning, Salg og Strategisk analyse på Det Kongelige Teater. Hun arbejder strategisk med udviklingen af Nationalscenen fra den koordinerede repertoireplanlægning til kundeoplevelsen. Christinas spidskompetence er at arbejde evidensbaseret hvad enten det er på strategisk eller dagligdags niveau. Hun er desuden oplægsholder og har et bredt internationalt netværk.

Henning Kærsgaard

Bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesformand på Aarhus Teater. Direktør for Aarhus Teater fra 2009 til 2016. - Har været 40 år i Danske Bank og sluttede i 2007 som regionsdirektør i Jylland Øst. Derefter en bestyrelseskarriere på 1 1/2 år. Er i dag bestyrelsesformand for Aarhus Katedralskole og sidder i bestyrelsen for Business Club Aarhus, på Testrup Højskole samt i adskillige fonde.

Trine Wisbech

Bestyrelsesmedlem

Leder af Det lille Teater & Marionetteatret i Kongens have. Begge scener er Lille Storby Teater i København. Cand. mag i Teatervidenskab og Dansens Æstetik & historie fra Københavns universitet. Diplomuddannelse i Ledelsen indenfor Kunst & Kultur fra Scenekunstens Udviklingscenter. Trine Wisbech arbejder fortsat som freelance dramaturg, og har de senere år arbejdet på forestillinger på bl.a. Riddersalen, Mungo Park, Odense Teater og National Teatret i Oslo.

Christian Have

Bestyrelsesmedlem

Christian Have er indehaver af Have Kommunikation, debattør, forfatter og kulturmeningsdanner samt foredragsholder og aktiv deltager i den offentlige debat. Han har desuden skrevet flere bøger om kommunikation, publikumsadfærd og berømmelseskulturen.